Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/n1trek/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) zero i inni koledzy z tsa 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) ...
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) zero dostał info  od  kolegów  z tesa a admini nic nie zrobili :O 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia: 4 runda jb urwis  mapa z godziny 21;30 +/-
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko jb urwis 20.12.2020 4 runda

pozdrawiam adminów którzy byli tam i nic nie zrobili Yup :)

info.png

• Smutne. 1
  • Haha! 2

Chciałem tylko na pisać bo ktoś kto będzie sprawdzać chciałem ułatwić pracę to marcin majkut to ja i nie dawałem żadnego infa tylko rozmawiałem z naizem. Osoby które wtedy były myślę że to potwierdzą.

:)

Edytowane przez Stasiek
Błędy
  • Smutne. 2

Nie ma to jak rozmowe 10 minutową pociąć tak ładnie żeby żarty albo cały kontekst rozmowy zanikł i wybrać sobie tylko te fragmenty które ci pasują.  XDDD
BRWOO

Czyżby cała rozmowa nie brzmiała tak pięknie i wiarygodnie jak powycinane kilka sekund z puent albo żartowania XD? 
Gustawik a może wklej całą rozmowę. Czy już całość nie wygląda tak kolorowo jak chciałeś ?

A no tak bo zapomniałem że kontekst rozmowy nie ocenia się całościowy, tylko z kilku wybranych fragmentów. Ahh po co ta szkoła.

Edytowane przez Lewy
  • Lubię to! 3

2 minuty temu, Stasiek napisał:

Mam pytanie do gustawa dlaczego film jest tak pocięty łatwiej by było go zweryfikować po całej rozmowie od początku do końca.....?

Odcinek 10 minutowy kto to bedzie ogladal pokazalem najwazniejsze słowa które swiadcza ze dajecie sobie info lulz.Słowa zer00 No ja sie poświęce zebyscie tylko dengu nie dostali.Sylwek sobie mowi no najwyzej dengu dostane.Zer00 no jak cos to infa nie było.Było tez jak lewy mowi do zysu zeby mu szybko napial byle jakie info zeby tylko napisac na forum ze info tylko przez steama dawaliscie. Napisałem moze sie przyda jak sie nie przyda to schmidt odrzuci skarge proste 😜

• Haha! 1

Ahh no tak bo kontekst rozmowy ocenia się po wybranych pasujących do skargi twojego ziomka fragmentach a nie po całości rozmowy. Faktycznie musiałeś to obrobić bo przecież co by to było gdyby ktoś to oglądał 3 minuty dłużej i zobaczyłby całą wersję. Może dlatego że nie była by ona taka jednostronna ?

• Lubię to! 1

Napisałeś już to,  połączyłem to z twoim poprzednim postem, nie spamuj bo nic nowego nie wprowadzasz

Przez RuteK,

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności