Rastafari Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Co mogę zrobić, jeżeli wchodzę na serwer a po wczytaniu mnie wywala do pulpitu i nie mogę nic zrobić, muszę uruchamiać ponownie laptopa. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zainwestować w dobry komputer. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 zrób spójność plikow i wchodz na serwer przez ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 close @ SK4N3R, znalazlem powod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi