Joski Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Nick: Joski Nick oskarżonego: Hemoglobina Opis sytuacji: Proszę zobaczyć na powód muta w SB. Serwer: Mirage Dowody: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&advSearch=kurwa&advType=reason Chciałeś masz elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Po pierwsze nie chciałem po drugie ten mute był ponad miesiąc temu po trzecie gracz abelto dostawał wielokrotnie muty gagi i przed mutem dałem mu ostrzeżenie i wyraźnie wiedział za co dostał mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 8 minut temu, Hemoglobina napisał: Po pierwsze nie chciałem po drugie ten mute był ponad miesiąc temu po trzecie gracz abelto dostawał wielokrotnie muty gagi i przed mutem dałem mu ostrzeżenie i wyraźnie wiedział za co dostał mute. Po pierwsze jak nie chciałeś? Gościu jak ty nawet w powodzie muta przeklinasz.. I co ma do rzeczy, że dostawał wielokrotnie muty/gagi? To jest powód, żeby przeklinać w powodzenia muta? No i co, że miesiąc temu? §7.2. Dowody się nie przedawniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Po pierwsze nie powinienem przekląć i nie jestem zadowolony z tego po drugie dostawał wielokrotne muty i gagi, ponieważ nie raz jak na serwer przychodził na serwer wyzywał wszystko i wszystkich. §6. Skargi w których dowody są starsze niż 5 dni(od czasu napisania skargi) zostaną odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 §7. W przypadku Skarg na Graczy z rangą Admin lub wyżej. §7.1. Dowodami mogą być również inni Gracze w ilości 3 lub więcej, którzy muszą podpisać się pod skargą w ciągu 12 godzin od napisania skargi. §7.2. Dowody się nie przedawniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamp Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 To ja to zamknę. Po family friendly content zapraszam na jakiegoś drka lub jb a admina proszę, żeby następnym razem nadawał "grzeczniejsze" powody banów. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi