chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Propozycja to: zmiana istniejącej rzeczy Treść: 1. Chodzi mi tu o cooldown mozliwosci wybrania mapy. Aktualnie na serwerze jest parę map które są grane caly czas typu cloudsy, facebook. Przez tą zmiane gracze zaczeliby wybierac nowe mapy a rozgrywka bylaby mniej monotonna. 2. Inną opcją ktora wydaje się troche glupsza jest po prostu wywalenie komendy nominate. 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) yo gracze ciągle grają te same mapy Na Tak Edytowane 10 Grudnia 2020 przez An1my Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 sprzyda sie kazdy daje te same mapy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 22 minuty temu, chakra napisał: 1. Chodzi mi tu o cooldown mozliwosci wybrania mapy. Aktualnie na serwerze jest parę map które są grane caly czas typu cloudsy, facebook. Przez tą zmiane gracze zaczeliby wybierac nowe mapy a rozgrywka bylaby mniej monotonna. Tak 22 minuty temu, chakra napisał: 2. Inną opcją ktora wydaje się troche glupsza jest po prostu wywalenie komendy nominate. Jeśli zostanei ten cooldown to nominate nie ma co wywalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 1. jestem na tak 2. nie XDD Edytowane 10 Grudnia 2020 przez jord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 28 minut temu, chakra napisał: 2. Inną opcją ktora wydaje się troche glupsza jest po prostu wywalenie komendy nominate. 😎 XD? Co do 1 propozycji jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1tak 2nie jest wiele ciekawych map które trzeba tylko poznać, natomiast jak już jakaś jest to po chwili leci rtv ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 ale przecież jest taki cooldown na 5 map +chyba bo nie da się grać tej samej mapy 2 razy pod rząd nie używając pomocy sm_admin ??? Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 1. Tak 2. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QueseczK Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjanko_ Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 1.tak 2.nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi