chieeeefff Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Nick:guap Nick admina:Tetsuya Długość bana:perm Data i godzina: ok 11:15 Serwer: jb#1 Powód bana:brak mikra Mapa:jb_dystopian_b5 Mam mikrofon lol tylko admini nie rozumieja, że bez mikrofonu nie da sie odezwać. Dostalem bana ze skargi, na której byłem w ct "bez mikra". Mogliście uważnie obejrzeć to demko bo na tym samym wyzywałęm johnego na voicechacie. Admin dostali również specjalny link do testu na iq w prezencie ponieważ jestem bardzo miłym człowiekiem niestety odmówili zrobienie go ( mam podjerzenia, że się boją) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Jak wejdziesz na serwer admini sprawdzą ponownie czy posiadasz mikrofon. Napisz tylko tam do nich na chacie czy gdziekolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ja ci dalem perma Prosiłem żebyś się odezwał powiedział 1zdanie CISZA Dlatego dostałeś perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi