Polak3D Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nick: Polak3D Wiek: 16 lat Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jest dużo powodów podam kilka: Mówienie dzieci przez mikrofon, obrażają , wyzywają i łamią regulamin itd. Doświadczenie w adminowaniu:Mam duże doświadczenie byłem dużo razy adminem na różnych serwerach. Jak długo gram w cs 1.6? Gram długo ok 6-5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gram prawie cały czas np 15:00 14:00 itd. Link GT:https://www.gametracker.com/player/polak123/ts.grywamtu.pl:9987/ Znajomość AMXX: Znam dobrze myślę ze 5/10 Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Gametracker z TeamSpeaka, come on... Podaj dobry GameTracker z serwera na który składasz podanie, a nie jakieś nieistniejące linki, bądź linki GT z innych serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi