Polak3D Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nick: Polak3D Wiek: 16 lat Dlaczego ja mam dostać administratora?: Np. gdy nie ma admina dzieci mówią przez mikro i wyzywają innych graczy, przezywają. Chciałbym by na serwerze obowiązała kultura itd. Doświadczenie w adminowaniu: Mam duże doświadczenie itd. Jak długo gram w cs 1.6: Gram bardzo długo ok. 6-5 lat. W których godzinach najczęściej gram na serwerze: Gram dużo w dniu np. o godz. 15:00-16:00 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Polak3D/178.217.190.52:6400/ Znajomość AMXX: Znam dobrze myślę że solidne 5/10 Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin?: Oczywiście. Jakbym miał zostać adminem, gdy bym nie przeczytał regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nie mogę znaleźć na GT nikogo o takim nicku, a sam podałeś nieistniejący link. Podanie trafia do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi