Irelia Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Irelia Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Joski Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Joski napisał do mnie, że mnie kocha, to ja mu odpisałem, żeby possał mojego loda i dostałem gaga za obrazę? Twierdzi, że poczuł się urażony ssąc loda ze sklepu. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) 3maps Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) de_cache 17:50 2 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Jakiego loda ze sklepu napisałeś "Ssij mojego loda" poczułem się urażony i dostałeś gaga. Tak btw. §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy. Edytowane 22 Lutego 2019 przez Joski 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) A po co miałem Ci ze sklepu pisać? Przecież to oczywiste, że musiałem go wpierw kupić ze sklepu, by później Ci go dać possać? Więc dalej nie rozumiem dlaczego dałeś mi tego gaga. @edit btw. nie umiesz czytać ze zrozumieniem, tam nie ma nic o mutach/gagach. Edytowane 22 Lutego 2019 przez Irelia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Tyle problemów z powodu jednego 30 minutowego gaga, obydwoje reprezentujecie sieć więc należy zachowywać się kulturalnie, jedynie do czego mogę się doczepić to powód gaga który powinien brzmieć "Kultura" i myślę że w tym miejscu zostaniemy z tą oto skargą. Do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 3 minuty temu, Ciapek napisał: Tyle problemów z powodu jednego 30 minutowego gaga, obydwoje reprezentujecie sieć więc należy zachowywać się kulturalnie, jedynie do czego mogę się doczepić to powód gaga który powinien brzmieć "Kultura" i myślę że w tym miejscu zostaniemy z tą oto skargą. Do zamknięcia Nie zgadzam się z Tobą, gdzie Ty widzisz tutaj brak kultury? Ssanie loda, to jest brak kultury? XDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Wpisz sobie w wyszukiwarkę co oznacza "ssij loda" więcej nic nie będę pisał na ten temat jedynie mogę przekazać to czarnym z podpisem "Jak czerwoni reprezentują arene" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Więc co dla Ciebie oznacza ssij loda, jak nie ssanie loda? 0.o 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Moje wypowiedzi wyżej wyjaśniają wszystko. Skarga odrzucona do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Teraz, Ciapek napisał: Moje wypowiedzi wyżej wyjaśniają wszystko. Skarga odrzucona do zamknięcia. Problem w tym, że nie widzę w dalszym ciągu wyjaśnienia dlaczego dostałem gaga, który był bezpodstawny. Wyjaśnij mi to proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Poświęć więcej czasu na moje wypowiedzi. Osobiście zakończyłem dyskusję w tym temacie i proszę o karanie dalszych zbędnych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 1 minutę temu, Ciapek napisał: Poświęć więcej czasu na moje wypowiedzi. Osobiście zakończyłem dyskusję w tym temacie i proszę o karanie dalszych zbędnych postów. Nie zakończyłeś, bo Mi do tej pory nie wyjaśniłeś co dla CIEBIE znaczą te słowa, bo ja uważam, że gag był bezpodstawny. Nie zamierzam poświęcać czemuś czas co nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 10 godzin temu, Ciapek napisał: Skarga odrzucona do zamknięcia. Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi