Skocz do zawartości

[Odrzucona][Skarga] Joski

Udostępnij

Irelia

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Irelia
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Joski
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Joski napisał do mnie, że mnie kocha, to ja mu odpisałem, żeby possał mojego loda i dostałem gaga za obrazę? :LUL: Twierdzi, że poczuł się urażony ssąc loda ze sklepu.

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) 3maps
Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) de_cache 17:50

• Smutne. 2
  • Haha! 4

Jakiego loda ze sklepu napisałeś 

"Ssij mojego loda" poczułem się urażony i dostałeś gaga.

steamuserimages-a.akamaihd.jpg.61777b5425841ba830f6b11d54b32165.jpg

Tak btw. §5. Skarg nie można składać na takie zdarzenia jak: bezpodstawne kicki, bezpodstawne bany do 30 minut, bezpodstawne warny; Chyba, że dane przewinienie zdarzyło się więcej niż dwa razy.

Edytowane przez Joski
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 3

A po co miałem Ci ze sklepu pisać? Przecież to oczywiste, że musiałem go wpierw kupić ze sklepu, by później Ci go dać possać? Więc dalej nie rozumiem dlaczego dałeś mi tego gaga.

@edit

btw. nie umiesz czytać ze zrozumieniem, tam nie ma nic o mutach/gagach.

Edytowane przez Irelia
  • Smutne. 1

Tyle problemów z powodu jednego 30 minutowego gaga, obydwoje reprezentujecie sieć więc należy zachowywać się kulturalnie, jedynie do czego mogę się doczepić to powód gaga który powinien brzmieć "Kultura" i myślę że w tym miejscu zostaniemy z tą oto skargą. Do zamknięcia

• Lubię to! 1

3 minuty temu, Ciapek napisał:

Tyle problemów z powodu jednego 30 minutowego gaga, obydwoje reprezentujecie sieć więc należy zachowywać się kulturalnie, jedynie do czego mogę się doczepić to powód gaga który powinien brzmieć "Kultura" i myślę że w tym miejscu zostaniemy z tą oto skargą. Do zamknięcia

Nie zgadzam się z Tobą, gdzie Ty widzisz tutaj brak kultury? Ssanie loda, to jest brak kultury? XDDDDD

• Smutne. 1

1 minutę temu, Ciapek napisał:

Poświęć więcej czasu na moje wypowiedzi. Osobiście zakończyłem dyskusję w tym temacie i proszę o karanie dalszych zbędnych postów.

Nie zakończyłeś, bo Mi do tej pory nie wyjaśniłeś co dla CIEBIE znaczą te słowa, bo ja uważam, że gag był bezpodstawny. Nie zamierzam poświęcać czemuś czas co nie ma sensu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności