Arara Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Nick:Draling Nick admina:bot Długość bana:perm Data i godzina:2020-12-03 18:27 Serwer: [PL] ★ArenaSkilla★ Arena 1vs1 [TR128][NoPrim... Powód bana:aimbot Mapa:de_inferno Grałem na mapie 1vs1, no dobra, wiadomo człowiek ma lepsze i gorsze chwile. Jeśli bym posiadał aimbota to zakładam że byłbym w okolicy 1,2 arenki. A na tej mapie trzymałem się 3,4 ogólnie tych ostatnich. Wiem jak się czuję człowiek grający na cheatera ponieważ gram Wingman na oficjalnych serwerach Valve i nie zamierzam się nigdy zniżyć do tego poziomu. Jeśli czasem siadło to strzeliłem headshota, ale większość moich killi było nabite po ciele. Jeśli by się dało to niech ktoś z UnBanTeam czy wyżej sobię obejrzy jeśli jest taka opcja jak grałem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Aimbot źle skonfigurowany WH 100% Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi