Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga - pan idealny

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/n1trek/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) -

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) pan idealny tetsuya
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Pierwsze rundy kacper daje polecenie ustawiacie sie w głownej części celi i totalny bezruch  każdy zrozumiał nawet nowe osoby które grają 1 raz na mapie/serwerze ale wychylił sie gracz o nicku chróst co staje sobie w kiblach - zostaje zabity,po czym tetsuya go respi,kacper go zabija ponownie. 1 minuts later kacper ctban 1h. 

2 sytuacja ostatnia runda mapy zostaje sam na wardena strzelam sie z nim tapsuje sobie go bawie się,nagle dostaje SLAPA  strzelam sie dalej z chróstem on mnie obija ja go obijam. pan idealny mnie SLAYUJE ~ kończy sie mapa  
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB #1
Dowody: (Demo/ screeny/ logi serwera) DEMKO  mapa jb tropico 22.30  2.12.2020

Data i godzina zdarzenia:

Dokładny czas zdarzenia: (Rundy, albo przedział czasowy dema, w których miała miejsce opisana sytuacja) 3 bodajże runda gdy kacper prowadzi I i ostatnia minuta mapy.

btw. każdego już wkurza zachowanie pana idealnego, czepia sie o wszystko (dosłownie)

a sam robi źle CZEMU? 

np: wykorzystuje to że buntownicy sie mają buntować i ich nie szuka i ma wyjebane? a gdy ktoś juz inny prowadzi to odrazu prze sie przez ten mikrofon gdy inni gadają i mówi ze ct ma nakaz szukania zbuntowanych. myśle ze wiele osób może tu mieć jeszcze do powiedzenia co do tego tryharda serwerowego który naduuzywa swoje prawa. 

• Lubię to! 3
  • WOW MEGA! 3
  • Haha! 2

10 godzin temu, Nitrek napisał:

np: wykorzystuje to że buntownicy sie mają buntować i ich nie szuka i ma wyjebane? a gdy ktoś juz inny prowadzi to odrazu prze sie przez ten mikrofon gdy inni gadają i mówi ze ct ma nakaz szukania zbuntowanych. myśle ze wiele osób może tu mieć jeszcze do powiedzenia co do tego tryharda serwerowego który naduuzywa swoje prawa. 

W regulaminie Jailbreak #1 Zasad Klawisz jest wyraźnie opisane w punkcie 4, że klawisze mają obowiązek szukania osoby zbuntowanej, która nie dołączyła do grupy oraz więzień zbuntowany ma nakaz buntowania się oraz starania się zabić CT.

13. Więzień będąc zbuntowany ma dążyć do zabicia strażników. Jeżeli tak się nie dzieje Administrator ma obowiązek go zgładzić.

4. Klawisze mają obowiązek:

• Zabić poszukiwanego buntującego się więźnia, któremu prowadzący nie pozwolił dołączyć do grupy.

Pierwsze rundy kacper daje polecenie ustawiacie sie w głownej części celi i totalny bezruch  każdy zrozumiał nawet nowe osoby które grają 1 raz na mapie/serwerze ale wychylił sie gracz o nicku chróst co staje sobie w kiblach - zostaje zabity,po czym tetsuya go respi,kacper go zabija ponownie. 1 minuts later kacper ctban 1h. 

Nigdzie nie jest wyjaśnione co to jest "główna część celi", także był to freekill wg mnie, zrespiłem Chrósta, natomiast kacper widząc to zabił go ponownie, ale ja mu mówiłem, że był freekill. 

2 sytuacja ostatnia runda mapy zostaje sam na wardena strzelam sie z nim tapsuje sobie go bawie się,nagle dostaje SLAPA  strzelam sie dalej z chróstem on mnie obija ja go obijam. pan idealny mnie SLAYUJE ~ kończy sie mapa  

Przedłużałeś w ten sposób, dostałeś slapa, nie zastosowałeś się do ostrzeżenie- nadal tak samo strzelałeś nie trafiając- dlatego dostałeś slay'a.

Wg mnie ta skarga jest bezsensowna. :))

Edytowane przez Tetsuya
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 2

/EDIT next mapa po tropico mowie ze mam wniego wyjebane bo *odpierdala* tak zwaną maniane ide spać przychodzi se kolejnego dnia wklepie mi muta za obraze + ucieczke chyba dobre co? jb urwis 10:37 (8) 3.12.2020

4 runda jb buyukisyan_v1-fix warden każde wejsć testuyi do sikreta na basen do uspa (uspa zniszczylem wczesniej i kazał mu iśc przed cele odrazu 

ten se strejfuje jak chce lata jak najszybciej sie da i w locie nagle gdy leci w strone cel robi strejfa w tył *próba ucieczki* zabijam go ten sie sam respi jak zwykle pan idealny ma swoje zdanie zabijam go drugi raz bo nie bylo freekila i daje mi ctbana na 1h ;)))

pozdrawiam tych co też niechcą go na tej sieci

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1

Łącze dwa posty 

Przez RuteK,

dodam tutaj zeby nie pisac skargi

mapa jb clouds 22:20 04.12 tetsuya wpadł do ruletki i się slapuje (naduzywanie admina) był w ct

nastepna mapa jb obama są 4 w osoby kolejce ja jestem 3 przede mną są 2 osoby, mowie tetsui zeby wyszedł z ct bo był na tamtej mapie on mowi do 2 osob przede mną zeby wyszły z kolejki bo nie mają mutacji to powiedzialem mu zeby wyszedl z ct bo byl na tamtej mapie a on dal ctbana tym 2 osobom bez mutacji za "blokowanie kolejki"

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 2

Chciałbym dodać że w poprzedniej rundzie takie same były polecenia, i każdy zrozumiał
23:26 - Kacper zabija Chrósta (Chróst był w kiblach) każdy dobrze zrobił 
23:47- Chróst zostaje zrespiony
24:20- Kacper zabija Chrósta
24:44 - Kacper dostaje ctbana
Rozmawiali czy chcą zagrać na a d
32:14 - Tetsuya slapuje nitrka
32:33 - Nitrek dostaje slay'a, dlaczego? Strzelali do siebie 
A  obama to z majorem rozmawiałem i mu pozostawiam sprawę @ SchMidT

jb buyukisyan_v1-fix 

Wejście do secreta = bunt, nawet gdy ci warden każe. Ctban był niesłuszny 

Edytowane przez Drix
  • Lubię to! 1

może to takie małe błędy ale nie ma co odpuszczać  po to żeby ten pan miał admina. 1 runda jb arcade koło gdy poszliśmy na pisanie wyrazów zaczął podpowiadać słówka (koncowki) niepotrzebne gadanie,przeszkadzanie w rozgrywce. 18:25 coś koło tego

gdy mu to wypomniałem na czacie,sprowokował mnie. 

pozdro ;)

Edytowane przez Nitrek
  • Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności