offnest Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Nick : Stasiu Nick admina : @ SchMidT Długość muta : permanentny Data i godzina : 2020-11-08 17:56 Serwer: JB#1 Powód: Brak poprawy w zachowaniu. Muta dostałem przez moje głupie zachowanie gdy schimdt dał mi upomnienie bardzo poprawiłem swoje zachowanie ani razu po tym nie dostałem muta za obrażanie wyzywanie lecz na ewencie podpowiedziałem na czacie tekstowym przez co otrzymałem perm silence chciałbym tego unsilence ponieważ chce pograć na jb mam sentyment do tego serwera i chciałbym spędzać tam wolne chwile @ SchMidTpo tym perm silencie zrozumiałem ze nie warto tracić czegoś na czym ci zależy dlatego prosiłbym o ostatnią szansę i unsilenca. Dziękuje Stasiu. 1 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Tego commsa dostałeś za głupotę także ;v Masz prezent na święta, ale postępuje z Tobą jak z wdsaxa, ale Ty będziesz na lekko innych zasadach, moim zdaniem przyjemnych. Limit 1 comms/ban // miesiąc (z możliwością dociągnięcia do 2 tego jeszcze nie wiem) - po przekroczeniu limitu permban i tym razem bez możliwości odwołania. Długość limitów będzie przynajmniej do marca/kwietnia, bądź jeżeli zmieni się major ( w co wątpie) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi