→ Żєℓкσwa ← Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nick: Żelkowa Nick oskarżonego: inwl (czy coś takiego, admin) Opis sytuacji:System zabijał admina z powodem "Połącz konto steam z forum", a admin stwierdził, że był to inny gracz i dał mu perma z powodem "utrudniasz gre", proszę o jak najszybsze zdjęcie bana z niewinnego gracza, i wyciągnięcie konsekwencji wobec admina (link do bana - http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:139402889&advType=steamid&Submit ) Serwer: Arenki 1v1 #2 Dowody:Demko mapa am_breakout_64 godz. około 13:50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Gracz otrzymał ub, proszę wobec admina o wyciągnięcie Konsekwencji bo nie jest to pierwszy raz, gdy nie stosuje się do Taryfikatora! Edytowane 22 Lutego 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ワンタップ- iwnl - Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Nie wiem odziwo ostatnio jak byłem na arenkach nie była takich sytuacji. Uważam że to trochę dziwne że bedąc samym na serwerze z Żelkowa dostawlem co runde 800 dmg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 W dniu 22.02.2019 o 14:05, ワンタップ- iwnl - napisał: Nie wiem odziwo ostatnio jak byłem na arenkach nie była takich sytuacji. Uważam że to trochę dziwne że bedąc samym na serwerze z Żelkowa dostawlem co runde 800 dmg. Włącz mózg. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi