pawelu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Typ Grafiki: tło na forum Tematyka:Święta Wymiary: na forum Kolorystyka: jasna Napis/y: pawelu albo nic Inne uwagi: Tak jak w tamtym zleceniu żeby był gifem oraz żeby śnieg padał Z góry dziękuję Edytowane 29 Listopada 2020 przez pawelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Spoiler Kończą mi się te pomysły ze świętami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Przynajmniej jako jedyny mi zrobiłeś tło na forum Ale może ktoś jeszcze coś zrobi chociaż wątpię :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Jako jedyny zrobił bo czasu nie miałem Spoiler https://imgur.com/gallery/CQNsE2k Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Dixit1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @ Binciororaz @Dixit1337 dziękuje za piękne grafiki DO ZAMKNIĘCIA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi