Tazor Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Nick: ⓉⒽⒸ TaZoR® ⓉⒽⒸ (Arenaskilla Hide and Seek) Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym zostać adminem na serwerze ponieważ gdy gram czesto nie ma żadnego admina lecz chiałbym zatrzymać klase i porządek. Rownież myśle że każdy admin przebywający na Hide and Seek mógłby potwierdzić że jestem osobą spokojna oraz miłą i cieżko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Na dodatek mogłbym zajmować sie osobami z krajów Anglo-jezycznych ponieważ sam mieszkam w Londynie i dobrze rozmawiam w tym jezyku. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś posiadałem admina na serwerze kolegi lecz to bylo w grze Hurtworld Jak długo gram w CS:GO?: W Counter-Strike: Global Offensive gram od 5 lat oraz posiadam 1970h. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W weekendy gram w porannych godzinach lecz w tygodniu gram od okolo godziny 16:00 do godziny 20:00-21:00 Link GT: 1) https://www.gametracker.com/player/ⓉⒽⒸ TaZoR® ⓉⒽⒸ/185.30.124.110:30040/ -Przed dołaczeniem do gangu 2) https://www.gametracker.com/player/[Tyran] ⓉⒽⒸ TaZoR® ⓉⒽⒸ/185.30.124.110:30040/ - Po dołaczeniu do gangu Znajomość SM: 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198271664143/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Dziękuje za rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0nk Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 +wiek +aktywność +ogarniety gość -sm A co mi tam, daje na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 +wiek +gt tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 na tak + aktywność + wiek - sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegeta Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Na tak: +wiek +aktywność +dobre zachowanie w stosunku do graczy -sm ale się ciebie podszkoli 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST0LAR Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 +GT +wiek na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Na tak +aktywność +wiek -sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Dobra jak coś będę żałował +gt +wiek -sm ale @ Frostma ci pomóc -dojście wielu nowych adminów Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 nie - aktywność -sm -doświadczenie ( a ja miałem w Minecraft xd? Admin w innej grze to żadne doświadczenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Na tak 1 Brak argumentacji - przeczytaj sobie lepiej regulamin forum Przez SK4N3R, 30 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Na tak +wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko na dwu-tygodniowy okres próbny. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi