Skocz do zawartości

[Odrzucone]odwolanie od bana za zwyzywanie NiceOne

Udostępnij

ventari2137

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ventari
Nick admina: NiceOne
Długość bana: 1 Tydzień
Data i godzina: 20:44

Serwer: [DeathRun V1+Klasy]
Powód bana: Brak Kultury
Mapa: deathrun_3sixty_beta4

przepraszam niceone poniosły mnie emocje przez co dostałem bana na tydzień przepraszam cie wybacz moje błędy z przeszłości prosiłbym o skrócenie bana lub o zdjęcie mi bana będę wdzięczny 

Edytowane przez ventari2137
  • Smutne. 1
  • Haha! 3

każdy kto Cie zna to wie jaki fajne masz zachowanie i to jak bardzo lubisz wyzywać graczy xD

miałeś już za sobą bany tygodniowe i parogodzinne, po banie który upłynął potrafiłeś wbić na serwer i jeszcze raz zwyzywać od najgorszych

ogólnie mówiąc, jesteś na czarnej liście. Czy to duże czy małe przewinienie, jesteś banowany natychmiast, bez jakiejkolwiek ulgi w postaci większej ilości upomnień. 

co do samego bana, chętnie bym Ci perma dał ale no cóż, nie mogę :/ tydzień odpoczynku dobrze Ci zrobi a decyzje zostawiam @ Mathy

Spoiler

32a79a5cbecd26eaea22de9d4a3c2192.png

2 godziny temu, raVii napisał:

@ NiceOne wypowiedz się bo sprawdziłem AMX tego kolegi i ostatni mute/gag jest z maja 

raczej sporo czasu nie grał na serwerze i za tym idzie to że patusiarskiego zachowania dalej nie poprawił

Skoro sam się przyznałeś to ban jest słuszny i nie zostanie on zdjęty czy też skrócony, ponieważ byłem świadkiem jak się odpalasz i jak dalej będziesz się tak zachowywać to bany będą dłuższe.

Brak UB
@ Moderator
@ Początkujący Moderator

Edytowane przez Mathy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności