ventari2137 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Nick: Ventari Nick admina: NiceOne Długość bana: 1 Tydzień Data i godzina: 20:44 Serwer: [DeathRun V1+Klasy] Powód bana: Brak Kultury Mapa: deathrun_3sixty_beta4 przepraszam niceone poniosły mnie emocje przez co dostałem bana na tydzień przepraszam cie wybacz moje błędy z przeszłości prosiłbym o skrócenie bana lub o zdjęcie mi bana będę wdzięczny Edytowane 28 Listopada 2020 przez ventari2137 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jeżeli przyznajesz się i sam stwierdzasz, że mute jest słuszny to nie ma co pisać odwołania Do zamknięcia 2 Nie wnosisz nic nowego do odwołania więc nie wypowiadaj się, SPAM. Przez Mikru, 28 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventari2137 Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 ale ja nie dostałem muta tylko bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) @ NiceOne wypowiedz się bo sprawdziłem AMX tego kolegi i ostatni mute/gag jest z maja Edytowane 28 Listopada 2020 przez raVii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 każdy kto Cie zna to wie jaki fajne masz zachowanie i to jak bardzo lubisz wyzywać graczy xD miałeś już za sobą bany tygodniowe i parogodzinne, po banie który upłynął potrafiłeś wbić na serwer i jeszcze raz zwyzywać od najgorszych ogólnie mówiąc, jesteś na czarnej liście. Czy to duże czy małe przewinienie, jesteś banowany natychmiast, bez jakiejkolwiek ulgi w postaci większej ilości upomnień. co do samego bana, chętnie bym Ci perma dał ale no cóż, nie mogę tydzień odpoczynku dobrze Ci zrobi a decyzje zostawiam @ Mathy Spoiler 2 godziny temu, raVii napisał: @ NiceOne wypowiedz się bo sprawdziłem AMX tego kolegi i ostatni mute/gag jest z maja raczej sporo czasu nie grał na serwerze i za tym idzie to że patusiarskiego zachowania dalej nie poprawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathy Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Skoro sam się przyznałeś to ban jest słuszny i nie zostanie on zdjęty czy też skrócony, ponieważ byłem świadkiem jak się odpalasz i jak dalej będziesz się tak zachowywać to bany będą dłuższe. Brak UB@ Moderator@ Początkujący Moderator Edytowane 28 Listopada 2020 przez Mathy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventari2137 Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 smutne i tera nie moge zagrac na jailbreaku :c 1 SPAM Przez RuteK, 29 Listopada 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi