protohype Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Jestem na tak, jak grałem nigdy nie było z tobą problemów, dało się dogadać, a co do @ Joskimasz tyle samo lat, już nie raz pokazywałeś co potrafisz zrobić gdy masz admina.. nie wiem jak administracja się na to zgodziła, a raczej M@ 3maps bo nawet twojego podania nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Można dać mu szansę, TaK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Na nie Who you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Przyjęty. Zgłoś się do mnie na pw w celu odebrania rangi. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 22 Lutego 2019 przez Kapi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi