Taboreto Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Nick: Taboreto keydrop.com / Taboreto hellcase.com Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: A wiec dlaczego ja? Uwazam sie za odpowiednia osobe, gdyż : Mam spore doświadczenie jako admin, potrafie se radzic w trudnych sytuacjach (chaos na serwerze na przyklad), gram sporo na serwerze, potrafie zachowac kulture i nie faworyzuje poszczegolnych graczy. Doświadczenie w adminowaniu: kilka lat bylem adminem na innej serwerowni, potem opiekunem. potem tutaj bylem adminem. Mniej wiecej 2/3 lata adminowania Jak długo gram w CS:GO? : na wszystkich kontach ktore posiadam posiadalem ponad 4000 h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: cale dnie / najczesciej 17-8 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[BLDM] Taboreto/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[BLDM] Taboreto hw69.pl KeyDrop.com/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[BLDM] Taboreto KeyDrop.com/137.74.7.15:30050/ (jeszcze dwa pozostale gt na ktorych gram teraz ale ogranicze sie do zasady max. 3) Znajomość SM: 4/10 Umiem obslugiwac takze kreator map, aktualnie tworze mape jb. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/taborecikel/ Mikrofon: TAK Mutacja głosu: TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: Wielokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 neutral +wiek +doświadczenie +zachowanie -aktywność, przez 6 dni nie licząc dzisiejszego po północy, byłeś na serwerze ok 1,5h dziennie gdyby aktywność była większa byłbym na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Nie Schmidt i tak nikogo nie przyjmie na admina z większym doświadczeniem - Byłeś surowym adminem -aktywność słaba Edytowane 27 Listopada 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nie -twoja aktywność ostatnio to jedno wielkie XD. Wczoraj 1.5h, 4 dni temu 0.30h. na pozostałych GT nic. Twoim zdaniem to dobra aktywność jak na admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 na ten moment na nie sorry ale nie masz aktywnosci, popraw aktywnosc i w tedy nasz na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 slaba aktywnosc na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Tak +doświadczenie +wiek +zachowanie -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nie no, nie ogarniasz + jesteś toksyczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Aktywność? Nie znalazłem jej na Twoich GT, jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Według mnie czas najwyższy zrobić aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Nie. -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jak zmieni się ilość aktualnych adminów pomyślimy Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi