asaso Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) asaso arenaskilla.plWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Gram aktywnie na serwerze, myślę, że jestem dobrym kandydatem, ostatnio poprawiłem zachowanie ( a przynajmniej mi się tak wydaje), chcę również pomóc w utrzymaniu serwera w porządku wraz z innymi administratorami. Może nie gram na jb rok, dwa, trzy, ale myślę, że nadaje się na to stanowisko.Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)Brak większego doświadczeniaJak długo gram w CS:GO?: Łącznie gram ok. 4-5 lat, mam przegrane ok. 1800h ( na aktualnym koncie 1300)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu, zazwyczaj jestem w przerw lekcji, i po lekcjach, 13-16/17, w weekend natomiast, jestem widywany przez cały dzień ( zależy od nawału obowiązków) jednak najczęściej 9-15/16 i wieczorem 21-22 ( czasami)Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) Spoiler Aktualne -----> Spoiler https://www.gametracker.com/player/[Ninje] asaso arenaskilla.pl/137.74.7.15:30050/ Stare ----->https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] asaso arenaskilla.pl/137.74.7.15:30050/ Stare ------>https://www.gametracker.com/player/[Kapela] asaso arenaskilla.pl/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/asaso098/Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) nieCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nie. 3 commsy w Listopadzie Jest 19 adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 ta -mutacja.... -doswiadczenie - 19 amdinow +/- aktywnosc +ogarnia +kultura + gang ninie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nie -19 adminów -aktywność -doświadczenie -mutacja -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nie -19 adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 (edytowane) Niestety tu przychylę się na " Nie " gdyż tak jak większość podaję między innymi powód że mamy adminów. Twoja aktywność nie jest zła nie wiem co mają do twojej aktywności... No dużym minusem jest Twój wiek, brak mutacji a co najważniejsze brak doświadczenia, sam miałem tyle lat co Ty też mi było ciężko kiedyś dostać się na Admina. Po prostu tak usiądź pooglądaj poradniki poucz się komend poćwicz na testowym serwerze podstawowe komendy z kolegom, najprostsze rozwiązanie, a wtedy jeszcze można się przychylić co do wieku jeśli ale to tylko jeśli byś był zdyscyplinowany na serwerze i pokazywał siebie z lepszej strony. I podsumowując, nie wiem dla czego rekrutacja jest jeszcze otwarta ? Edytowane 22 Listopada 2020 przez Lylu2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 na nie duża ilość adminów brak mutacji brak doświadczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twilight Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 NIE - Adminów jest sporo - Doświadczenia dużego to nie masz ale zawsze coś - Mutacja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 haha wiedzialem spoko opinia pod adma XD -mutacja -doświadczenie -admini [smiechawa.tv] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Na nie -Wystarczająco jest adminów -aktywność -doświadczenie -mutacja Nie ogarniasz regulaminu, często muszę Ci zwracać uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 nie nieogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nie -mutacja -19 adma na serwerze -brak doświadczenia -nie oragniasz za bardzo ct i robisz freekille -aktywnosć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 -Mutacja -Doświadczenie -19 adminów -aktywność Jestem na Nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Nie Zachowanie 3commsy w listopadzie Za dużo adminów jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 na tak + aktywność + SM - duża ilość adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 22 Listopada 2020 Moderator Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 -brak mutacji -brak doswiadczenia -duża ilość adminów +SM na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) większość pisze 19 adminów nie jak wbiłem dziś na serwer to jest patola A jeden z adminów nie będę wymieniał kto totalnie nie umie ogarnąć tego Ale wracając +Na jb nigdy za dużo adminów +wiek +aktywność +sm Duże tak I @ SchMidT pogadaj z adminami żeby zaczęli ogarniać ten młyn :)) Edytowane 24 Listopada 2020 przez pawelu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Nie: -zachowanie -doświadczenie -wystarczająca ilość adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 nie -zachowanie -mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 nie -dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satur Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 -zachowanie -mutacja -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jestem na Nie -Jesteś irytującym nieogarem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Jak zmieni się ilość aktualnych adminów pomyślimy Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi