Rastafari Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (Nick na jakim grasz na serwerach) młody rastafariWiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Chciałbym pomóc utrzymać porządek na serwerze, często jest tak kiedy admina nie ma że osoby bezkarne nadużywają mikrofonu, freekillują itp. :vDoświadczenie w adminowaniu: Nie miałem doświadczenia, ale wiem jak ogarnąć osoby które nadużywająJak długo gram w CS:GO?: 2 lata (1300 godzin ;v)W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: To zależy od tego czy mam czas w życiu prywatnym. Staram się grać codziennie i prawie cały czas, nie potrafię określić dokładnieLink GT: KLIKZnajomość SM: 3Link do profilu Steam: KLIKMikrofon: Mutacja głosu: Czy przeczytałem regulamin Admina?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zysu Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na Tak +Sm +Wiek +aktywność +Spokojny Jest aktywny, bezkonfliktowy, stara sie pomagać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 na tak +zachowanie +aktywnosc +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Na Tak +zachowanie +kultura +sm +aktywność -doświadczenie Edytowane 18 Listopada 2020 przez sylwestrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na tak +aktywność +zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na tak +ogratnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 +miły +kultura +jeszcze nie widzialem, zebys robil zamieszanie na serwerze +wiek +mutacja +ogar Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) Na tak +aktywnosc mutacja Edytowane 18 Listopada 2020 przez kacper88890 ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na tak zawsze gdy się o coś spytam zawsze pomoże kulturalny spokojny wiek aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na tak +sm +mutacja +kultura +aktywność +Pomaga nowym graczom na serwerze, a tych którzy robią patologie na serwerze ostrzega od muta/gaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Biorę Napisz do mnie podając STEAMID, link do profilu na forum jak i dodaj naszego bota: https://steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi