Br0wn Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Chyba każdy wie co to jest Black friday. Dla tych co nie wiedzą jest to dzień w którym większość sklepów robi zniżki na różne artykuły, czy to elektroniczny, sportowy itd. Dlaczego by nie zrobić tak na Arenie ? Obniżyć ceny w sklepie. Black Friday wypada w piątek 27 listopada. Co do procentu / wagi obniżki zostawiam to właścicielom. Moim zdaniem, gracze jeżeli dowiedzą się, że np. VIP na miesiąc jest o połowę tańszy będą chcieli go kupić. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inosuke Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Na tak bo spoko będzie jak kilka np klas bądź vip s-vip będą o np 50% albo mniej kosztować. Jak najbardziej popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunk Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 to bedzie massniutkie jak moja reklamy areny XDD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 na tak +tańsze odkupywanie warnów 2 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Portfel Benia będzie bardziej płakać Ale na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jestem na tak a przy okazji jest to w moją 18-stke 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 47 minut temu, frosztj napisał: Portfel Benia będzie bardziej płakać Ale na tak Wydaje mi się że będzie więcej chętnych do kupna jakiś Premek klas itp. gdyż będzie taniej i wyjdzie na + dla Bonia niż na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Może być tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ale my nie podnieśliśmy ceny, aby dać teraz zniżke do tej co mamy teraz :v Czyt. większość sklepów w PL tak robi. To nie ameryka. Propozycja została odrzucona. 1 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi