Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina

Udostępnij

Nacpany_Lisek

Rekomendowane odpowiedzi

Link Do Steam: https://steamcommunity.com/id/0195235/

Link Do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198883921323/

Nick Oskarżonego: pawelu

Opis Sytuacji: Gram sobie na serwerze i wbija na serwer gracz pawelu nastepnie gracz THQ zapytal sie czy jest jakis admin powiedzialem ze tak pawelu i gracz THQ wyzwal pawelu a ja dostalem za tego gracza muta na 60 a nastepnie na chat probowalem sie wytlumaczyc i dostalem knebla

serwer: Deathrun v1

Dowody: deathrun_airmap_run_v1 godzina 22:30 okolo

• Smutne. 3

Yhym tak tak po twoim sb pozwoliłem sobie nie pierdzielić sie z tobą tylko od razu dać ci muta jezeli mnie nie obraziłeś to mogło być to również za nadużywanie po czym wyzywałeś na chacie więc dostałeś gaga nie pierwszy raz wyzywasz na serwerze więc dostałeś muta oraz gaga :D 

,,pawelu to że często wyzywam to nie znaczy że odrazu jak wchodze na serwer mam dostawać muty na 60 minwedług mnie wchodzenie na serwer i dawanie bezpodstawnych mutów to przesada"

bezpodstawny ? Za nadużywanie , prowokowanie że ,,o nie będę wyzywać" oraz obrazę przynajmniej ja usłyszałem obraze od ciebie :D 

Edytowane przez pawelu
  • WOW MEGA! 1

pawelu to że często wyzywam to nie znaczy że odrazu jak wchodze na serwer mam dostawać muty na 60 minwedług mnie wchodzenie na serwer i dawanie bezpodstawnych mutów to przesada 

Edytowane przez Nacpany_Lisek
  • Haha! 1

SPAM

- to czy kara została słuchanie nadana przez admina sprawdzi UBT

Przez SK4N3R,

A więc tak.. 

@Nacpany_Lisek zachowuj się na serwerze to nie będzie mutów  ani gagów ;)

@ pawelu następnym razem dawaj muty z odpowiednimi powodami, bo lisek Cię nie obraził tylko nadużywał.

mut dla THQ słuszny.

Za tę skarge admin nie dostaje ostrzeżenia @ pawelujak wyżej napisałem staraj się dawać odpowiednie powody banów/commbanów :D

skarga lekko słuszna, ale zły powód kary to nie wielkie przewinienie 

Skarga została przyjęta.
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności