Nisuuki Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Nisuuki Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/52324126 Nick oskarżonego: __Kigg__ Key-Drop.pl Opis sytuacji: Nadużywanie / wulgaryzmy / wyzywanie matek(to bardzo mnie zniesmaczyło) / wh ( podejrzewam wh ponieważ strzelał do mnie przez ściany/ mógł używać buga z prawym przyciskiem myszy i powodami odsiadki) / freekilowanie / prowokowanie / info ts Serwer: jb Dowody: końcówka mapy: "jb_kucukisyan" oraz początek mapy: "jb_anka_gaming_v1" edit: godzina 18:30 mniej więcej Edytowane 2 Listopada 2020 przez Nisuuki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czups Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Jeśli chodzi o te wh czy tam info to tak to prawda siedziałem w tej chwili z Kiggiem na TS i każdy go obrażał na serverze i stwierdziliśmy że ja mu powiem gdzie jest nisuki jak przejął kontrole i siedzial w klatce. Więc sie przyznaje miłego wieczora JD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Kigg__ Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Chciałbym sie przyznać do infa ale to nie bylo wh tylko info od czupsika na ts poniewasz nisuki przejął kontrole i zamknął mnie w klace i poszedł sobie gdzie i zaczął przedłużać wiec spytałem sie czupsika gdzie on jest i przepraszam za to bylo to nie stosowne i chialbym prosić o zmiejszenie wyroku kary Pozdrawiam Cieplutko Kigg Edytowane 2 Listopada 2020 przez __Kigg__ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Kary do nadania: Kigg -> 4320 minut (3 dni) -> liczne obrazy, wyzwiska, prowokacja jak i freekille, nadużywanie mikrofonu było praktycznie cały czas, dostanie info [ban] czups -> 720 minut (12 godzin) -> przyznanie się do dawania info [ban] pimpuś -> 720 minut (12 godzin) -> liczne prowokacje, nadużywanie mikrofonu jak obrażanie [mute] P4TRYK -> 30 minut (0.5 godziny) -> nadużywanie mikrofonu [mute] Kropcia -> 90 minut (1.5 godziny) -> prowokacje jak i obrażanie [mute] Do zamknięcia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi