Irelia Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Irelia Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Diamont Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Zgłaszałem adminowi, że gracze bez mutacji się odzywają i olał to. Najpierw twierdził, że robił sobie jeść, a potem sobie poszedł, wtf? Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)Deathrun v2 Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) Joski, deathrun_airmap_run_v1 16:15/20 i ss: https://imgur.com/a/GKWwkW5 - tutaj widać zgłoszenie i wyjście z serwera (były wcześniej jeszcze, wtedy gdy jeszcze na spectate był i "afczył" i w trakcie jego grania na serwerze) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Byłem na serwerze i potwierdzam sytuacje. Admin był na spectcie a gracze nadużywali mikrofonu bez mutacji zgłosiliśmy to, ale nie było żadnej reakcji z strony Admina. Nagle Admin wrócił i twierdził, że robił sobie jedzenie. Znowu gracze nadużywali mikrofonu bez mutacji jak widać Irelia zgłosił to ja też przez !zglos, lecz Admin wyszedł z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie jestem pewien co do wcześniejszych zgłoszeń od @ Irelia ,ponieważ ich nie widzę, ale kiedy Joski zgłaszał przez mikrofon graczy to Diamont nie reagował. Zostawiam admina rangom wyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 @ Kapi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 @ $Diamont$dostaje pierwsze i ostatnie ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi