Matysiak Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) Link do steam: Nie przyda się Link do steam oskarżonego: HERE Nick oskarżonego: @ Teygo Opis sytuacji: Generalnie koleżka, który udawał swoją śmierć pół roku temu, kopiując i wklejając wypowiedź żalebną 1:1, którą znalazł ravii złożył podanie na m@. Niby nigdy nic, ale koleżka to chyba dorasta trzy razy szybciej niż inni. Dowodziki kolejno: 1. Spoiler Wiek 13 hmmm, 2 Spoiler Hmm wiek 14, no tu jeszcze można uwierzyć bo wiecie, może akurat miał urodziny chwilę później, 3. Spoiler Rok później wjeżdża 2 lata w górę tak o, micheal jordan wieku normalnie. 4. Spoiler Tutaj tylko utwierdzam, że koleżka jeszcze kłamię z urodzinami, przez co nie zgadza mi się spoiler pierwszy z drugim. Także niech ktoś mi wytłumaczy, jak kolega który ma urodziny w październiku, dokładniej 2 października, naglę wyrósł z marca na maj o rok, a później w rok z wieku 14 lat do wieku 16 lat Serwer: RT2 Dowody: ChatBox, Kosz strona 30 *KLIK* Ode mnie to tyle, dzięki że przeczytałeś skargę i życzę miłego dnia. 😆 Edytowane 29 Października 2020 przez Matysiak 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Chciałem jeszcze tutaj dopisać o tym że major faworyzuje najprawdopodobniej swoich kolegów. Przyjmuje on podania w których aplikanci nie podają ani linku do steama, ale linku GT. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiastyTOszef Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 2 minuty temu, Ciosek napisał: Chciałem jeszcze tutaj dopisać o tym że major faworyzuje najprawdopodobniej swoich kolegów. Przyjmuje on podania w których aplikanci nie podają ani linku do steama, ale linku GT. Linku do steama nie podałem bo mi sie szukać nie chciało//Słaby komputer, gt dosłownie nie moge znaleźć a m@ wie, że gram tam dużo to tyle. 1 4 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Do skargi dodaję: Osoba przyjęła na stanowiska admina, który był karany perm mutem na serwerze HnS [Nick LEON]. Graczowi temu zdjął perm muta bez powodu [powód: tak o] i następnie przyjął go na stanowisko admina na serwerze, na którym nie gra.https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:484173204&Submit 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi