Nisuuki Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Nick w gierce: Kropcia Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem stałym graczem servera zazwyczaj gdy na serverze niema żadnego admina to ja rozsądzam spory oraz podaje dokładne podpunkty z regulaminu. Wiem że nie jestem perfekcyjny a nawet zdarza się iż jestem wylgarny oraz toksyczny lecz jeśli bardziej się temu przyjrzymy to reaguję tak na głupotę oraz spekulację innych graczy. Doświadczenie: Brak Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata (grałem w cs.16 przez 5 lat) W których godzinach najczęściej jestem na serverze?: od poniedziałku do piątku:18-22 sobota/niedziela: zależy od tego czy mam znajomych do grania w lige legend Linki GT: bardzo stary: https://www.gametracker.com/player/[POOGU] Nisuuki/137.74.7.15:30050/ stary: https://www.gametracker.com/player/[MICZU] Nisuuki/137.74.7.15:30050/ obecny: https://www.gametracker.com/player/[GITY] Kropcia/137.74.7.15:30050/ było jeszcze kilka ale gdzieś je zgubiłem Znajomość SM: 1/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Nisuuki Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jestem na Nie +/- wiek - popraw aktywność [ za mała aktywność, jak na jb ] - SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 nie -aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 28 Października 2020 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) ^ X_D Problemem nie jest to, że masz za niską aktywność, tylko to, że grasz nieregularnie. Nie chodzi o to, by wejść na serwer 2x po 3h czy więcej, ale o to, by chociaż 5 razy w tygodniu wejść na godzinkę (albo więcej). Jak dla mnie ogarnij aktywność, napisz za tydzień podanie jeszcze raz i wtedy zobaczymy. Edytowane 28 Października 2020 przez Tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Na nie -aktywnosc -sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
72u Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na Nie -aktywność -doświadczenie -co to za zachowanie XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na Nie +/- wiek -doświadczenie -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 nie aktywnosxc sm??? 1na10?? wiek brak doswiadczenia +zachownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na tak +ogar +kultura +znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taboreto Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Na nie - wiek - doświaczenie - aktywność - znajomość serwera / regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrixON Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 -aktywność (tylko ostatnie 7 dni grałeś na serwie) -wiek -doświadczenie -sm Na nie naucz się sm co najmniej do 3/10 to nie jest trudne, pograj trochę na serwerze daj się poznać ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 - zachowanie -aktywność na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 -zachowanie -sm Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 nie -aktywność -sm -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 -aktywność -doświadczenie -zachowanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 na nie -SM aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 To jeszcze nie czas ;v Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi