Belz Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Nick Oskarżonego: Buła Opis Sytuacji: Nadużywanie admina, zastraszanie gracza że jak go zabije dostanie ct bana. Brak kultury słowa cytuje "Zamknij morde" jak zwróciłem mu uwage oraz coś ze starym ale nie dosłyszałem dokładnie bo młyn był na serwerze. Oraz mute na 60 minut za "Kulture" kiedy nie powiedziałem nic wulgarnego więc beczka xD Serwer: JB #1 Dowody: jb_dust_v50 godz. 21.05 coś koło tego Nie nadaje sie na admina bo nie umie serwera ogarnąć oraz ciągły afk... Podro 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 nie mowilem nic o twoich rodzicach a "zamknij morde", zwracam sie do ciebie tak samo jak ty do mnie, jesli ty nie okazujesz szacunku mi bo jestem "adminem od siedmiu bolesci" to czemu ja mam ją okazywac tobie? powiedzialem "zamkniej morde" nie wypieram sie tego a muta dostales za komentowanie pracy admina mysle ze jest to lżejsza kara niz ban 2 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offnest Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ja tylko chciałem dopisac ze za to wyzywanie na tej mapie dostałem juz gaga.es Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Czemu bula kickasz kogoś bo nie wyszedł z kolejkę? 27:05 Belz - Nieźle bula że nadużywasz admina żeby nie zostać zabity (chodzi o sytuację że na katyniu bula powiedział - jeśli mnie zabijesz dam ci ctbana) 27:19 Bula - jak naduzywam admina? 27:55 Belz - tłumaczy dlaczego nadużywasz admina bula 28:45 - Jest trochę głośno 28:48 Bula - zamknij morde belz bo dam ci muta 30:05 Belz - myślisz że jesteś fajny bula? Gowno wiesz 30:25 Mut @ SchMidTzostawiam dla ciebie 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 11 godzin temu, Drix napisał: Czemu bula kickasz kogoś bo nie wyszedł z kolejkę? 27:05 Belz - Nieźle bula że nadużywasz admina żeby nie zostać zabity (chodzi o sytuację że na katyniu bula powiedział - jeśli mnie zabijesz dam ci ctbana) 27:19 Bula - jak naduzywam admina? 27:55 Belz - tłumaczy dlaczego nadużywasz admina bula 28:45 - Jest trochę głośno 28:48 Bula - zamknij morde belz bo dam ci muta 30:05 Belz - myślisz że jesteś fajny bula? Gowno wiesz 30:25 Mut @ SchMidTzostawiam dla ciebie chcialbym zeby kazdy zobaczyl demko i usłyszal to "jest troche glosno" i to co sie dzialo miedzy 28:48 i 30:05 bo widze ze drix nic nie slyszal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Zamiast sie powyzywac na ts to piszesz skarge kekw 3 SPAM, nie wnosisz nic do tematu Przez RuteK, 29 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Admin nie pełni już obowiązków Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi