ketchup Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/ferberinho/?fbclid=IwAR28Wy4c2UK6kowZRpoZPvru092OPhLGiOZsFmqpAFixA2hpVR-N_zFrBds Nick oskarżonego: Ferber Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Ferber jak osoba z UBT nie wykonuje swoich obowiązków, a ostatnią skargę rozpisał 3 tygodnie temu. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) Forum Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Jedyne co odpowiem to miałem zamiar rozpisywać w poprzedni weekend ale z faktu że mnie nie było w domu chciałem w ten piątek do tego miałem nieobecność /Chwilowy brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 @WyjebaneJajca czemu nie napiszesz z tego konta tylko tworzysz mk? 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi