SLOWMO Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nick: <3 SKY SLOWMO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram na serwerze już długi czas, znam regulamin. Chciałbym pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze, często jestem świadkiem przewinień graczy podczas nieobecności admina. Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem adminem. Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata. W których godzinach gram na serwerze?: 10-14, 16-20. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] <3 SKY <3 SLOWMO/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198452355646/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Jestem na Tak +/- wiek +/- aktywność - doświadczenie +/- SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 na tak -doświadczenie +wiek +sm +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokey Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Na tak +wiek +/-sm +nie było nigdy z tobą problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 nie - twoje zachowanie jest dziwne - twoje prowadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 XDXD Nie Twoje zachowanie nie pokazuje ze zasługujesz na admina nieogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Na tak +zachowanie (nie wiem co wy macie do jego zachowania, jak nie stwarza żadnych problemów) +sm, bo po co mu większe +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +/- wiek +aktywność - doświadczenie +/- SM +Mutacja Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 (edytowane) Jak dla mnie duze Tak. +sm -doswiadczenie (+chec sprawdzenia sie na stanowisku) +/-aktywnosc +mutacja +ogarnia ++zachowanie Edytowane 26 Października 2020 przez B0SSM4N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Tak +Sm +Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 - brak doswiadczenia - ostatnia aktywnosc trochu mala - wiek +/- sm - podanie na odwal ----- PROSZENIE NA PV O TAK POD PODANIEM na NIE 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 na nie -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +wiek +zachowanie +aktywnosc na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 2 godziny temu, DjPiko napisał: - brak doswiadczenia - ostatnia aktywnosc trochu mala - wiek +/- sm - podanie na odwal ----- PROSZENIE NA PV O TAK POD PODANIEM na NIE Na nie XD -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutashi Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 +zachowanie +sm +mutacja +wiek +/- doświadczenie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCRACKERx101 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 12 godzin temu, DjPiko napisał: - brak doswiadczenia - ostatnia aktywnosc trochu mala - wiek +/- sm - podanie na odwal ----- PROSZENIE NA PV O TAK POD PODANIEM na NIE I co z tego, że cię prosił? Pewnie mu bardzo załeży na tym, aby pilnować porządku na serwerze, bo już go wkurwiają takie barany jak ty, które non stop drą mordy na czacie. Jak dla mnie to jest duży plus. 1 3 1 już wcześniej wyraziłeś swoje zdanie. nie spamuj, zachowuj kulturę Przez SK4N3R, 26 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Na tak +wiek +aktywność +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taboreto Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Jestem na Tak ;3 +/- wiek + aktywność - doświadczenie + SM Kulturka i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 jestem na tak sm wiek aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 26.10.2020 o 09:49, B0SSM4N napisał: +chec sprawdzenia sie na stanowisku Każdy kto pisze podanie ma taką chęć Nie -dużo osób pisze że masz średnie zachowanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper88890 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 +/- aktywnosc + Nie drze ryja i jest ogarniety + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULICZNYFIGHTER Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 W dniu 26.10.2020 o 10:06, DjPiko napisał: - brak doswiadczenia - ostatnia aktywnosc trochu mala - wiek +/- sm - podanie na odwal ----- PROSZENIE NA PV O TAK POD PODANIEM na NIE -proszeni kolegów -zachowanie Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xzy Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Na tak +ogar +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Tak +Wiek +SM +Aktywność -Proszenie o tak pod podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi