DonPawelosII Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nick: Don Pawelos II Nick admina: @ KR3IZOL Długość bana: Perm Data i godzina: 2020-10-25 15:23 Serwer: Only Mirage Powód bana: Czitujesz Mapa: Mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR3IZOL Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 pod dokładnym obejrzeniu demka @ kinderking stwierdzam że gracz Don pawelos II posiada oczywistego legit aimbot oraz wh dzięki za pomoc ocenieniu demka @ kinderking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) z racji ze nie ma narazie act @ raVii obejzalem demko z @ KR3IZOL i dochodze to tego samego wnoisku ze gracz @DonPawelosII posiada cheaty @moderator mozna zamknac Edytowane 25 Października 2020 przez kinderking 1 4 Otóż nie można Przez RuteK, 25 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPawelosII Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @ kinderking @ KR3IZOL Jakąś rozpiskę mogę prosić? Bo to co piszecie to jest śmiech na sali I prosiłbym o werdykt osoby, która na prawdę siedzi w tym długo, interesuje się tym i potrafi oceniać demka spalone/legitne, a nie jakieś "noł nejmy", których się zabije i od razu - "WH, AIM!" XDD Super, fajnie, przeanalizowaliście demko, ale może byście dali jakiś argument, dlaczego jest tak, a nie tak? No proszę Was, bądźmy ludźmi XD Jeśli jesteście pewni decyzji, to podtrzymajcie swoją tezę, odpowiednim argumentem, więc proszę o załączenie odpowiedniego demka - wraz z rozpiską 😜 Jeśli UBT/AC bedzie miało wątpliwości - wytłumaczę akcję na spokojnie, gram na logikę i "pikując" mida patrzę często każdą możliwą opcję i czasem będzie trafna, czasem nie (piszę o midzie, ponieważ najczęściej tam wychylam, po stronie CT jak i TT) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @DonPawelosIIja jestem pewny swojej decyzji z tego co pisaliśmy na grupie adminów to jeżeli nie był bym pewny to bym rozpisal a z tej racji że jestem pewny nie będę rozpisywał demka 2 2 Spam, nie wnosisz tym nic nowego do tematu, odwołanie ciebie nie dotyczy, jedyną sensowną wypowiedź jaką mógłbyś przedstawić to rozpiska demka jeśli uważasz że gracz czituje, to samo admin, który tego gracza zbanował Przez RuteK, 25 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @ kinderking, @ KR3IZOLrozpiska demka. Dziękuje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR3IZOL Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 po obejrzeniu 3 raz demka zostały wychwycone dwie podejrzane akcje z których widac ze DonPawoelosII miał aim Locka moim zdaniem widąc to w 12 rundzie wychyląc celownik wskakuje na przeciwnika a druga akcja w 16 rundzie dziwny flick na konekta ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULICZNYFIGHTER Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, KR3IZOL napisał: po obejrzeniu 3 raz demka zostały wychwycone dwie podejrzane akcje z których widac ze DonPawoelosII miał aim Locka moim zdaniem widąc to w 12 rundzie wychyląc celownik wskakuje na przeciwnika a druga akcja w 16 rundzie dziwny flick na konekta ... Nie chce otrzymać Warna Ale z tego co mi wiadomo gotv crashuje niektóre hedy I wyglądają na aimlocka I po 1 akacji nie możesz tego stwierdzić. Co do flicka nie uważasz ze skilla ma chłopak lub szczęście? Moim zdaniem admin do zdegradowania skoro po 1 akcji daje perma I jeszcze nie umie ładnie rozpisać tych haxow to tyle pozdrawiam miłej nocy 3 Decyzja nie należy do Ciebie, spam. Przez Mikru, 27 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPawelosII Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Reff, 72h minęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Dobra ja się wypowiem bo jestem m@ tego serwera, a ravii na urlopie. Osoba miała "farta", myślę że po dwóch akcjach @ KR3IZOLnie musisz dawać bana. Jeszcze sobie to rozwiążemy, ale co do odwołania czysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi