KamyK Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Nick: KamyKWiek: 153 najlepsze prace: 2 linki do zleceń: Używany program: GIMPDoświadczenie w grafice: z 2-3 lataCoś o sobie: Siema, Kamil jestem. Na arenę zawitałem jakoś w wakacje 2017 roku. Zaczynałem od admina w wieku 12 lat, kończąc na zasłużonym w wieku 14 lat. Później zostałem zbanowany na pół roku i jak widać zostałem pozbawiony wcześniejszych rang. Do samej grafiki zostałem zachęcony przez pana @ Dank'a [*] (moja pierwsza graficzka) i jakoś tak bawiłem się grafiką do takiego stopnia, że aż zacząłem zarabiać, wiadomo że nie były to jakieś niesamowicie wysokie kwoty, ale jak na 14 lat sam fakt zarobku mnie radował XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 😮 ty tutaj grafikiem? TAAK + najlepszy grafik + wiek + ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 +ładniutkie graficzki +doświadczenie -leniuuuuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Na tak +wiek +mega ładne grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 tak +fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nie jesteś aktywny na forum Napewno dostaniesz tego grafika ale troszkę większa aktywność chłopie Przepiękne prace Popraw aktywność i będzie git Tak czy siak na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastkaa Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 na tak +ładne prace +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULICZNYFIGHTER Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Oczywiście że na Tak! + Staranne i dobrze wykonane prace + Mój imiennik + Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Br0wn Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak +Piękne prace +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak +/- wiek + spoko prace + checi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +Najlepszy grafik na arenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak +super prace +chęci +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Tak Spoko prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshupoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na TAK +Super prace +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na Tak +prace +wiek -aktywność na forum +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOKOLEK Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Na tak +wiek +ogar +ładne prace na zleceniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 +kox prace +chęci Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Jak narazie nie ma innego kandydata +ładne pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Jestem na tak + ładne grafiki + doświadczenie + staż + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Tak +prace +staż +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Tak +fajne graficzki przyda sie pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Na tak Kamyk jest giga koxem +giga kox prace +giga kox wiek +jest giga koxem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Tak +wiek +ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arise Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 na TAKK + śliczne prace + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi