uSzanowankoo Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) Typ Grafiki: SygnaturaTematyka: Z wykorzystaniem tych dwóch grafik chciałbym stworzyć sygnaturę, gdzie na środku oddzielona by była czarną linią. Spoiler Wymiary: 800x300Kolorystyka: Jasna, chyba, że grafik będzie chciał się pobawić kolorystką zdjęć, by te były fajnie dopasowane Napis/y: uSzanowankoo! [duża czcionka]Pod tym napisem: Major admin 1vs1 [mała czcionka, dopasowane do długości wyższego napisu]Inne uwagi: Czekam na kreatywność Edytowane 24 Października 2020 przez uSzanowankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Nie mam zdolności takich dobrych jak wiesiu ale się starałem :3 Link do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Proszę przy okazji o ocenkę jak coś nie pasuje mogę zmienić bo mam zapisane w psd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @ mondejgrafik fajna, ale ta czcionka .. napis... eh.. do poprawy @ Dixit1337fajna nawet grafika, obrys itd .. dodaj obrys całego obrazka i nawet fajnie wyjdzie;) Z nudów sam coś zrobiłem 😜 Spoiler Słabo że kolorystyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 25 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @KamyKjak zawsze ładne grafiki @ Moderator/ @ Początkujący Moderatorgrafika wykonana, temat do zamknięcia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi