Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga/jb/admin

Udostępnij

djpikoo

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: -------

Link do steam oskarżonego:  nie zdarzyłem skopiować

Nick oskarżonego: @ Mikus / Mikus
Opis sytuacji: admin nie wykonywał swoich obowiązków/ była sobie mapa boxer, dużo ludzi chciało do ct w tym osoby bez mutacji/ które były na poprzedniej mapie więc poprosiłem grzecznie admina (na U@) żeby ogarniał ct/kolejke powiedział np. xxx wyjdź z ct, ta osoba miała go gdzieś powiedział 2raz, zero reakcji napisałem 2 raz na U@ admin nie zareagował    napisałem  3raz na U@ znów admin powiedział 2zdania tym razem 1osoba się posłuchała, jedna z 5? skarga tyczy się początku mapy, potem się wszystko  ustabilizowało  dzięki  adminowi który wbił na serwer @ mondej poza tym dopóki nie wszedł mondej na serwer działa się samowolka na mikrofonie. ( do 4rundy jak sięe nie myle) dalej nic nie wiem jak się potoczy mapa ponieważ jestem w trakcje grania jej.
Serwer: JB#1
Dowody: jb_boxer_th
20;31 godz 

• WOW MEGA! 1
  • Haha! 1

Poprosilem 3 graczy zeby wyszło z ct ponieważ byli na poprzedniej mapie. Jedna osoba wyszła,pozostałe dwie podziedziały że "juz wychodzą" wiec ja im uwierzylem, za ok. 5 sek pokazało mi sie ze utracono połączenie z serwerem i wywaliło mi prąd w domu ,ponieważ w tym momencie była burza; to nie była moja wina ze miałem problemy techniczne .

• Lubię to! 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności