djpikoo Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Link do steam: ------- Link do steam oskarżonego: nie zdarzyłem skopiować Nick oskarżonego: @ Mikus / Mikus Opis sytuacji: admin nie wykonywał swoich obowiązków/ była sobie mapa boxer, dużo ludzi chciało do ct w tym osoby bez mutacji/ które były na poprzedniej mapie więc poprosiłem grzecznie admina (na U@) żeby ogarniał ct/kolejke powiedział np. xxx wyjdź z ct, ta osoba miała go gdzieś powiedział 2raz, zero reakcji napisałem 2 raz na U@ admin nie zareagował napisałem 3raz na U@ znów admin powiedział 2zdania tym razem 1osoba się posłuchała, jedna z 5? skarga tyczy się początku mapy, potem się wszystko ustabilizowało dzięki adminowi który wbił na serwer @ mondej poza tym dopóki nie wszedł mondej na serwer działa się samowolka na mikrofonie. ( do 4rundy jak sięe nie myle) dalej nic nie wiem jak się potoczy mapa ponieważ jestem w trakcje grania jej. Serwer: JB#1 Dowody: jb_boxer_th 20;31 godz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 Poprosilem 3 graczy zeby wyszło z ct ponieważ byli na poprzedniej mapie. Jedna osoba wyszła,pozostałe dwie podziedziały że "juz wychodzą" wiec ja im uwierzylem, za ok. 5 sek pokazało mi sie ze utracono połączenie z serwerem i wywaliło mi prąd w domu ,ponieważ w tym momencie była burza; to nie była moja wina ze miałem problemy techniczne . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Utracono połączenie z serwerem przed zadymą, więc nie będę karał osoby bo skarga na mikusa była. Czemu ta skarga jest napisana@ Moderator @ Początkujący Moderatorodrzucenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi