ravii Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nick: Multi Nick oskarżonego: Studziak Opis sytuacji: Wypowiada się w tematach które go nie dotyczą i to niepierwszy raz Serwer: Forum XD Dowody: wypowiada się gdzie go nikt nie prosi Pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 A do skargi dodaje jeszcze pozdrawiam znów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 2 godziny temu, Multi napisał: Nick: Multi Nick oskarżonego: Studziak Opis sytuacji: Wypowiada się w tematach które go nie dotyczą i to niepierwszy raz Serwer: Forum XD Dowody: wypowiada się gdzie go nikt nie prosi Pozdrawiam tutaj już dostałem ostrzeżenie od @ Yamakashi 41 minut temu, Multi napisał: A do skargi dodaje jeszcze pozdrawiam znów ten temat widział moderator i jakoś nie uważał tak jak ty. Tutaj tylko potwierdziłem to co @Joski Surfernapisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 18 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nwm jak mi ten post umknął, warn nadany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi