Joski Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nick: Joski Nick oskarżonego: Diamont (Admin) Opis sytuacji: Admin Diamont zbanował gracza ZUHN na 30 minut za to, że napisał, że jestem głombem poczułem się urażony i zgłosiłem to, ale to nie powód do bana. Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do 3h.) mute/gag nie ban. Serwer: Drv2 Dowody: http://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:477181403&advType=steamid 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Pomyliło mi się do zamknięcia. xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) za jedno słowo obrazy na czacie powinien być maksymalnie gag. GOTV nie rejestruje czatu na tym serwerze, dlatego proszę rangi wyższe o sprawdzenie logów i rozstrzygnięcie sprawy. (chyba, że chcecie zamknąć na prośbę autora :v ) Edytowane 19 Lutego 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi