Irelia Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Irelia Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) Sabor Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Dzieci rozmawiają bez mutacji, więc poleciały zgłoszenia, na które admin nie reagował. Napisał, że On nie będzie mutował, bo mu to nie przeszkadza. Dodatkowo kolega nie upomina innych za to, że nie mają polskich znaków w nicku, a co za tym idzie nie zna regulaminu Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy) deathrun_airmap_run_v1 17:15 jakoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Potwierdzam opis sytuacji admin nie reaguje na zgłoszenia i pozwala graczom rozmawiać bez mutacji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabor Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 XD? On ledwo co sie odzywał a wy "mutuj go bo mi to przeszkadza" ale innym graczom to nie przeszkadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Teraz, Sabor napisał: XD? On ledwo co sie odzywał a wy "mutuj go bo mi to przeszkadza" ale innym graczom to nie przeszkadzało. 11. Zakaz używania mikrofonu bez mutacji (Zakaz nie obowiązuje, jeżeli graczom na serwerze nie przeszkadzają rozmowy danej osoby) - Mi przeszkadzało, więc zgłosiłem ich za to, że używali mikrofonu bez mutacji. Dodatkowo upominałem ich o to, żeby zaprzestali, jednak Oni woleli sobie powiedzieć, żeby się zamknąć XD A to, że "innym graczom nie przeszkadzało", to nie dziwne, bo oni sami nie przeszli mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabor Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dobra przyznaje moja wina że nie mutowałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Następnym razem jak komuś będzie przeszkadzać głos osoby bez mutacji to daj mu ostrzeżenie, a potem muta zgodnie z taryfikatorem. Admin dostaje ostrzeżenie. Skarga została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi