szefxkacp Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Link do steam: steamcommunity.com/id/xkacpersky1337 Link do steam oskarżonego: nie mam Nick oskarżonego: bombur Opis sytuacji: dal 2 bany za nic mi i cypusiowi + podobno dawał info swojemu teamowi bo jako admin może oglądać przeciwny team + zbanował typa nie sprawdzając go nawet XD Serwer: miarge Dowody: demko z mapki około 21:05 24.09 4 Zachowaj kulturę na forum, usuwam obrazę z nazwy tematu. Przez Mikru, 24 Września 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 1:30 Bombur daje info swojemu koledze z drużyny gdzie jest przeciwnik 1:39 Daje kolejne info na czacie głosowym gdzie są przeciwnicy 7:09 Bombur daje kolejne info gdzie są przeciwnicy 10:45 Daje kolejne info 10:57 Kolejne info W dalszej części demka też poleciały informacje gdzie są przeciwnicy których już nie pisałem. W praktycznie każdej sytuacji Bombur gdy ginął, a jego teammate zostawał dawał info gdzie są przeciwnicy i skąd wychylą, a nie mógł ich usłyszeć Co do bana Cypusia i Ciebie było widać info na ts / Ban nadany prawidłowo Co do tego że Bombur zbanował gracza za cheaty nie sprawdzając go to not smurf again (zbanowany gracz) zabił Bombura i gdy Bombur zginął zaczął go spectować Admina zostawiam @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @ bombur 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi