XDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nick: Dawid Zygmunt Nick admina: Tomb Raider Długość bana: Perm Data i godzina: 17.02.2019 13:35 Powód bana: Czitujesz Mapa: Mirage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Oglądałem Cię przez pół mapy. Grasz jak bot z wh. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 @Joski Surfer Twoja wypowiedz ma tutaj chyba najmniejsze znaczenie To że jesteś jakimś śmiesznym VIP'em nic nie zmienia grasz jak bot? Wbiłem 4 razy Globala na main koncie gówno wiesz a się wypowiadasz pozerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Gosciu co to jest global? Jak wbijesz 10lvl faceit to Ci poklaskam. Napisałem to bo tak jest biegasz jak bot nie sprawdzając pozycji nie umiesz dobrze rzucić granatu no to tak napisałem przez to, że nie sprawdzasz pozycji i pickujesz pewnie. Załoze się, że na pewno gram dłużej w tą grę od Ciebie i mam więcej godzin. Umiem rozpoznać dobrego gracza od czitera ELO POZERZE Edytowane 18 Lutego 2019 przez Joski Surfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 @Joski Surfer Nic nie mam nic mi nie udowodnisz, nawet jezeli masz wiecej godzin to nic to nie zmienia bo sam moge sobie zostawic odpalonego PC na 24h i nabijac godziny wiec twoje argumenty sa chujowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 3 godziny temu, Dawid Zygmunt napisał: @Joski Surfer Twoja wypowiedz ma tutaj chyba najmniejsze znaczenie To że jesteś jakimś śmiesznym VIP'em nic nie zmienia grasz jak bot? Wbiłem 4 razy Globala na main koncie gówno wiesz a się wypowiadasz pozerze XDDDDD Wbić globala 4 razy z drewnianymi ruchami i nie sprawdzać miejscówek. Dobry boostservice chyba był Joski jest 50 razy lepszy niż Ty z czitami XD 25:31 - Wchodzisz od shorta na mida i nawet się nie rozglądasz tylko od razu lecisz wcelowany pod schody z shorta. Takiś pewny, że nie ma nikogo na midzie? Zaraz potem wyskoczyłeś do connecta i to co widziałem, to aż oczy Mi wypaliło. 26:25 - Skanujesz drewienko ze scouta w taki sposób, żeby nie okazało się, że czitujesz i po 2 strzałach od razu wcelowujesz się w okienko, gdzie zaraz wychyla typek. Dobry masz timing Dodatkowo jakoś dziwnie przez ścianę za typem lecisz celownikiem, ale to może być "fuks" 27:11 - Przechodzisz przez smoke'a i nie sprawdzając nic wcelowujesz się w typów, którzy są schody i jungle. No tak, global już ma wyuczone gdzie przeciwnicy się ustawiają, gdy podłożą bombę, przecież to oczywiste. 28:13 - Strzały typa, która wbił globala 4 razy na mainie XDD - to jest tylko tak, żeby się pośmiać, nie brać pod uwagę, bo wypali oczy. 28:19 - Spalone w uj. 32:05 - tutaj też dziwne wcelowanie się w typa w pałacu przez ściane Dla mnie taka rozpiska wystarczy, więc proszę nie wkurwiaj mnie już więcej i wyjdź. Nie cierpię takich jak Ty, pluć na was tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 BRAK UB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi