Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Niesluszny ban 2

Udostępnij

XDDDDDDDDDDDDDDD

Rekomendowane odpowiedzi

Gosciu co to jest global?

Jak wbijesz 10lvl faceit to Ci poklaskam.

Napisałem to bo tak jest biegasz jak bot nie sprawdzając pozycji nie umiesz dobrze rzucić granatu no to tak napisałem przez to, że nie sprawdzasz pozycji i pickujesz pewnie. 

Załoze się, że na pewno gram dłużej w tą grę od Ciebie i mam więcej godzin.

Umiem rozpoznać dobrego gracza od czitera ELO POZERZE

Edytowane przez Joski Surfer

3 godziny temu, Dawid Zygmunt napisał:

@logo713x13.pngJoski Surfer Twoja wypowiedz ma tutaj chyba najmniejsze znaczenie ;) To że jesteś jakimś śmiesznym VIP'em nic nie zmienia grasz jak bot? :) Wbiłem 4 razy Globala na main koncie gówno wiesz a się wypowiadasz pozerze

XDDDDD Wbić globala 4 razy z drewnianymi ruchami i nie sprawdzać miejscówek. Dobry boostservice chyba był :LUL:

Joski jest 50 razy lepszy niż Ty z czitami XD

25:31 - Wchodzisz od shorta na mida i nawet się nie rozglądasz tylko od razu lecisz wcelowany pod schody z shorta. Takiś pewny, że nie ma nikogo na midzie? Zaraz potem wyskoczyłeś do connecta i to co widziałem, to aż oczy Mi wypaliło.

26:25 - Skanujesz drewienko ze scouta w taki sposób, żeby nie okazało się, że czitujesz i po 2 strzałach od razu wcelowujesz się w okienko, gdzie zaraz wychyla typek. Dobry masz timing :) Dodatkowo jakoś dziwnie przez ścianę za typem lecisz celownikiem, ale to może być "fuks"

27:11 - Przechodzisz przez smoke'a i nie sprawdzając nic wcelowujesz się w typów, którzy są schody i jungle. No tak, global już ma wyuczone gdzie przeciwnicy się ustawiają, gdy podłożą bombę, przecież to oczywiste.

28:13 - Strzały typa, która wbił globala 4 razy na mainie XDD - to jest tylko tak, żeby się pośmiać, nie brać pod uwagę, bo wypali oczy.

28:19 - Spalone w uj.

32:05 - tutaj też dziwne wcelowanie się w typa w pałacu przez ściane

Dla mnie taka rozpiska wystarczy, więc proszę nie wkurwiaj mnie już więcej i wyjdź. Nie cierpię takich jak Ty, pluć na was tylko. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności