XDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nick: Dawid Zygmunt Nick admina: Hemoglobina Długość bana: Perm Data i godzina: 17.02.2019 12:35 Powód bana: silient aim Mapa: Mirage Nigdy nie uzywalem zadnych wspomagaczy i nie cheatowalem wiec nie wiem za co ten ban :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) Rzeczywiście zbyt pochopnie cię oceniłem miałeś 2 podejrzane akcje i na podstawie tych akcji i wielu zgłoszeń postanowiłem cię zbanować ale raczej nie miałeś wspomagaczy proszę o ub gracza Edytowane 17 Lutego 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDDDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Po raz kolejny zostałem zbanowany za cheaty -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 1 minutę temu, Dawid Zygmunt napisał: Po raz kolejny zostałem zbanowany za cheaty -.- Odwołaj się kolejny raz w kolejnym temacie. Jeśli to zrobisz, to od momentu napisania tematu będę miał 24h na rozpisanie demka, elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Jak sie nie zgadzasz z banem to pisz jeszcze raz odwołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi