72u Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) 72u - jako, iż mój brat nie gra już na serwerach a to w sumie ja nabijałem najczęściej te godziny to na tym koncie gdzie jest GMUTE nickname zostanie zmieniony, a na moim koncie zostanie właśnie 72u.Wiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Wiele osób Starszych, myśli że osoby młodsze nie nadają się na admina nie mają doświadczenia + łatwo je wyprowadzić z równowagi ( bynajmniej na takim trybie jak JailBreak ), a w ten sposób własnie te osoby młodsze zniechęcają się do dalszego wykonywanie swoich obowiązków. Chciałbym tutaj uzasadnić, że na mój wiek 15 Lat wiele osób sądzi że nie miałem do czynienia z własnie z tym obowiązkiem, ale tu niektórzy się mylą. Moim Zdaniem osoby młodsze własnie bardziej się starają są aktywniejsi niż osoby starsze. Ranga Admin to nie jest zabawa, lecz " praca ", którą trzeba wykonywać by miło i fajnie spędzało się czas na serwerze. Myślę że jestem odpowiednią osobą na to miejsce, ponieważ: - Nie jest mnie łatwo wyprowadzić z równowagi; - Jestem Osobą otwartą i pomocną; - Aktywny Jestem Codziennie od godziny 8-22 ( Ponieważ moja szkoła została zamknięta z powodu COVID-19 ). Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Miałem kilka razy, obowiązki i rangę Admin na większych Sieciach Serwerów i na Mniejszych.Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO mam przegrane około 1700h na skradzionym koncie, a na tym niestety tylko 200h.W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 8-22h z lekkimi przerwami ( nie zawsze tak rano )Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) - https://www.gametracker.com/player/72u/137.74.7.15:30050/ - https://www.gametracker.com/player/[WKG] 72u/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3-4 - Oczywiście do nauczenia się Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199029967680Mikrofon: (Tak/Nie) TAK Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Niestety Nie :vCzy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Edytowane 8 Września 2020 przez 72u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 nie -mutacja Na jb bez mutacji nie przejdziesz, ludzie cie będą mieli w poważaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4TRYK Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 tak + mily + aktywnosc + wiek - mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Na jb moim zdaniem jest potrzebna mutacja A Ty jej nie masz Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek_Wacek Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Na nie -mutacja -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 XD nie - Jak ty nawet nie umiesz regulaminu przeczytać żeby dodać zlecenie na forum. W administracji powinny być ogarnięte osoby. - Już nie licząc tamtego to chce dodać że na serwerze nie grasz od długiego czasu i jesteś przez to nie ogarnięty w prowadzeniu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 +/- Aktywność +sm Można dać szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marves Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nie, - Mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fallan Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 +aktywność +sm -mutacja mozna dac okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 nie dluzej pograj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Okres próbny +SM -regulamin +Wiek -mutacja +Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ForekK Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 +/- Aktywność + Doświadczenie + Pomocny + Miły + sm -mutacja Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nie Brak mutacji i JB to się nie skończy dobrze +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 masz blokadę komunikacyjną od valve nie widziałem Cię jak prowadzisz w CT (bo w sumie nie możesz- patrz pkt 1) Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi