Punio Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Nick: omep Nick oskarżonego: getpower Opis sytuacji: ogólnie to ten admin nic nie robi zawsze i na demku będzie widać jak się odpalił. Nie powinien mieć admina moim zadaniem. Dowody: od 18:12 na mapie ba_jail_hellsgamers_go_v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Dodam jeszcze że Admin @GetPowerże cały czas gdy zabija krzyczy ,,HI HITLER'' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NWayne Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 "Hi Hitler" nic nie znaczy, a jeśli już to "Heil Hitle", a on to źle wypowiada xd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 @NWayne on tak krzyczy na serio XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 14 minut temu, Multi napisał: Dodam jeszcze że Admin @GetPowerże cały czas gdy zabija krzyczy ,,HI HITLER'' potwierdzam admin często używa nazistowskich słów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetPower Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Więc moi drodzy kochani państwo, w regulaminie nic nie ma o nazizmie, albo ja ślepy jestem. Punio, mój drogi, w jaki sposób się odpaliłem? Również powiedz mi dlaczego oskarżasz mnie, że nic nie robię? Pan się myli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @GetPower przeczytaj sobie Art. 256. Propagowanie faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego lub nawoływanie do nienawiści § 1. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1 albo będące nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej. § 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej. § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd orzeka przepadek przedmiotów, o których mowa w § 2, chociażby nie stanowiły własności sprawcy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Potwierdzam to admin cały czas krzyczy "HEIL HITLER", gdy zabija graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Admin @GetPowerzostaje zdegradowany za propagowanie treści nazistowskich typu wymienionych powyżej. Admin ciągle mówił coś o "ojcu zamkniętym w szafie" do gracza i nic nie robił jak ludzie nadmiernie używali przekleństw na czacie, nadużywali mikrofonu przez 8 minut mapy. Gracz również obraził gracza z rosji wyrażeniem "еб твое мать (pol.pieprzyć twoją matkę)" oraz przyznał się, że nie zapoznaje się on z regulaminem na bieżąco. Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi