zer00 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/z3r03/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Piotrek101/ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) PIOTREK Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) chłop daje mi gaga na 10 h za to że przeklinam , gdy napisałem może 3 razy coś wulgarnego. Następnie wyśmiewa mnie i mówi że mam 10 lat i się "pultam" . Napisałem mu że mam 17 a on odpowiedział że może ktoś na serwerze ma, ale na pewno nie ja . Nie wiem czy admin na serwerze jest po to żeby obrażać innych graczy ? Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) logi serwera z godziny ok.22.10 i demko z tej godziny Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez zer0 poprawka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Po pierwsze : nie na 6000 tylko na 600. Po drugie: Gaga dostałeś za przeklinaniem . Masz na oko z 10 maks 11 lat , nie umiesz nawet napisać może tylko piszesz "morze" . Ale wszelkie przekleństwa które piszesz co druga wiadomość czatowa piszesz perfekcyjnie. Po trzecie kara była nadana na 600 z powodu wielu kar na koncie Spoiler Po czwarte i ostatnie proszę o wpisanie gracza na czarną listę. Jego zachowanie nie ulega poprawie , wręcz pogorszeniu . Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Piotrek101 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek101 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 P.S konstytucją daje mi możliwość wyrażania zdania. Na różne tematy jak i osoby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 8 minut temu, Piotrek101 napisał: Masz na oko z 10 maks 11 lat , mam 17 lat jezeli tego nie rozumiesz to zapraszam na ts albo dc 9 minut temu, Piotrek101 napisał: Po czwarte i ostatnie proszę o wpisanie gracza na czarną listę. Jego zachowanie nie ulega poprawie , wręcz pogorszeniu . jak ma ulec pogorszeniu jak miałem 4 miesiące przerwy i od 2 tygodni dostałem 1 mute ?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Gag był jak najbardziej słuszny Co do zachowania @ Piotrek101 w tej sytuacji zostawiam to do @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 3 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 rozpiska: 24:45 - Zer0 ty masz 10 lat i nie potrafisz napisać słowa "może" a się pultasz ze wszystkimi przekleństwami / Piotrek 25:00 - Zer0 napisał że ma 17lat 25:02 - Może i ktoś z tego serwera ma 17lat ale napewno nie ty / Piotrek Zer0 Dostał gaga 25:51 - Zer0 napisał że idzie pisać skarge 25:55 - Proszę idź pisać skargę droga wolna, żyjemy w wolnym kraju / Piotrek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 4 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi