Skocz do zawartości

[Przyjęta]skarga

Udostępnij

zer00

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/z3r03/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/Piotrek101/

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) PIOTREK 
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) chłop daje mi gaga na 10 h za to że przeklinam , gdy napisałem może 3 razy coś wulgarnego. Następnie wyśmiewa mnie i mówi że mam 10 lat i się "pultam" . Napisałem mu że mam 17 a on odpowiedział że może ktoś na serwerze ma, ale na pewno nie ja . Nie wiem czy admin na serwerze jest po to żeby obrażać innych graczy ?
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb 
Dowody: (Screeny, demo, poproszenie O@ o logi serwera, GOTV) logi serwera z godziny ok.22.10 i demko z tej godziny 

Edytowane przez zer0
poprawka :)

Po pierwsze : nie na 6000 tylko na 600. 

Po drugie: Gaga dostałeś za przeklinaniem . Masz na oko z 10 maks 11 lat , nie umiesz nawet napisać może tylko piszesz "morze" . Ale  wszelkie przekleństwa które piszesz co druga wiadomość czatowa piszesz perfekcyjnie. 

Po trzecie kara była nadana na 600 z powodu wielu kar na koncie 

Spoiler

ApFtss7.png

Po czwarte i ostatnie proszę o wpisanie gracza na czarną listę. Jego zachowanie nie ulega poprawie , wręcz pogorszeniu . 

Edytowane przez Piotrek101
  • Smutne. 1

8 minut temu, Piotrek101 napisał:

Masz na oko z 10 maks 11 lat , 

mam 17 lat jezeli tego nie rozumiesz to zapraszam na ts albo dc 

9 minut temu, Piotrek101 napisał:

Po czwarte i ostatnie proszę o wpisanie gracza na czarną listę. Jego zachowanie nie ulega poprawie , wręcz pogorszeniu . 

jak ma ulec pogorszeniu jak miałem 4 miesiące przerwy i od 2 tygodni dostałem 1 mute ??????????????

rozpiska:

24:45 - Zer0 ty masz 10 lat i nie potrafisz napisać słowa "może" a się pultasz ze wszystkimi przekleństwami / Piotrek  

25:00 - Zer0 napisał że ma 17lat

25:02 - Może i ktoś z tego serwera ma 17lat ale napewno nie ty / Piotrek

Zer0 Dostał gaga

25:51 - Zer0 napisał że idzie pisać skarge

25:55 - Proszę idź pisać skargę droga wolna, żyjemy w wolnym kraju / Piotrek

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności