Ktosnapewno Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzień Dobry. Chciałbym się zapytać administratora serwera HNS czy da mi svipa jak podam kod psc? Proszę o szybką odpowiedź. PS. A i mam nick na serwerze ArenaSkilla Ktoś Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Ktosnapewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Aktualnie płatność psc jest zablokowana i nigdzie nie można kupić przez psc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Mówiłem Ci 2 razy na serwerze, że płatność PSC od dłuższego czasu jest zablokowana więc zostają inne sposoby zapłaty [w skinach / przelewem / sms] Jeśli jesteś zainteresowany zakupem tej usługi w inny sposób tutaj masz link do sklepu. @ Moderator/ @ Początkujący Moderatordo zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Koledzy wyżej wyjaśnili. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi