ZI0M Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Nick w grze: ZI0M Wiek: 16 lat Dlaczego ja mam otrzymać Administratora?:Chciałbym bardzo zostać administratorem na takim dobrym serwerze jak arenaskilla ponieważ lubię być administratorem jestem odpowiedzialnym Graczem. Jak długo gram w Counter Strike 1.6?:Gram około 4-5 lat W których godzinach gram na serwerze: Zależy np. 9:00 lub 16:00 lub 18:00 Doświadczenie w adminowaniu: Mam bardzo duże doświadczenie. Link GT : https://www.gametracker.com/player/kamyk/185.30.124.110:30002/ [ Jak coś mam nick ZI0M na serwerze] Znajomość SM: 5 znam dużo komend Link do profilu Steam: Nick zi0m3 Mikrofon: Nie Kontakt: Mam telefon tylko mi się zepsuł i jest w naprawie. Bardzo przepraszam. Gdy będę miał telefon podam nr telefonu. Czy przeczytałeś regulamin Administratora? tak przeczytałem cały regulamin. PS. Jeżeli jakieś błędy przepraszam bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 §5.3. Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. Zły dział i brak linku GT. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi