Skocz do zawartości

[Odrzucona]TO NIEZŁY ADMINEK XDDD

Udostępnij

RudyRydz

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ArcZi

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/am1zng/

Nick oskarżonego: am1zng

Opis sytuacji: chlop daje mi muta na 60 min za prowokowanie, chociaz tam zadnej prowokacji nie bylo. Nastepnie zwyzywalem go na chacie do czego sie przyznaje, po czym swiezo upieczony adminek zamiast gaga wlepil mi bana na 360 minut xDDDDDDDDDDD

Dowody: Demko 

Mapa: jb_dust_final_2

Godzina: około 21:03 

Dla potwierdzenia @ rajek1910

Edytowane przez RudyRydz
  • Haha! 1

Zacznijmy może od początku..

Całość akcji zaczęła rozpoczęła się po tym, jak zwróciłem Ci uwagę z racji twojego słownictwa. Na początku traktowałem to z przymrużeniem oka, no ale ileż można rzucać na prawo i lewo niektórymi epitetami (nie będę ich przytaczał). Następnie ty wielce urażony moją sugestią o zmianę nastawienia, zacząłeś mnie prowokować - z początku miałem to gdzieś, po czym znowu zwróciłem Ci uwagę. Minęło potem kilka map, znowu zaczęły się jakieś prowokacje w moją stronę, głupie teksty i na końcu prowokacje słowne z graczem o nicku "Messi coś tam". Dostałeś z początku muta na 60 minut - fakt, ale zacząłeś znowu mnie obrażać na czacie, więc miarka się przebrała i otrzymałeś coś więcej niż muta. Sorry, ale to już jest działanie na szkodę serwera - psujesz mu tylko reputację swoim postępowaniem.

Powiem Ci tylko tyle, wyjdź w końcu z tego pokoju, przejdź się po mieście, bo chyba Ci się przewody popaliły o tego siedzenia w domu i słoneczko za mocno w główkę pogrzało. A jak masz jakieś problemy z głową, to zapisz się na terapię do najbliższego lekarza jakiego masz w swoim mieście. Nie pozwolę sobie, aby byle jakiś random z neta obrażał graczy, a w szczególności mnie - nie tędy droga.

Moja cierpliwość co do Ciebie się skończyła, nie uważam abym przesadził z tym banem, ba według mnie za całokształt powinieneś sobie odpocząć przynajmniej tydzień (tak dla dobra głowy, bo z nią jest ewidentnie coś nie tak). 

P.S - składasz skargę, a masz ponad 20 wygasłych banów, czy jest to przykład normalnego gracza, który przede wszystkim respektuje regulamin serwera? Nie sądzę. 

Edytowane przez am1zng
  • WOW MEGA! 1

4 minuty temu, am1zng napisał:

Całość akcji zaczęła rozpoczęła się po tym, jak zwróciłem Ci uwagę z racji twojego słownictwa. Na początku traktowałem to z przymrużeniem oka, no ale ileż można rzucać na prawo i lewo niektórymi epitetami (nie będę ich przytaczał). Następnie ty wielce urażony moją sugestią o zmianę nastawienia, zacząłeś mnie prowokować - z początku miałem to gdzieś, po czym znowu zwróciłem Ci uwagę. Minęło potem kilka map, znowu zaczęły się jakieś prowokacje w moją stronę, głupie teksty  i na końcu prowokacje słowne z graczem o nicku "Messi coś tam". Dostałeś z początku muta na 60 minut - fakt, ale zacząłeś znowu mnie obrażać na czacie, więc miarka się przebrała i nie mam zamiaru akceptować takiego zachowania. Sorry, ale to już jest działanie na szkodę serwera - psujesz mu reputację. 

Powiem Ci tylko tyle, wyjdz w końcu z tego pokoju, przejdz się po mieście, bo chyba Ci się przewody popaliły o tego siedzenia w domu i słoneczko za mocno w główkę pogrzało. A jak masz jakieś problemy z głową, to zapisz się na terapię do najbliższego lekarza jakiego masz w swoim mieście. Nie pozwolę sobie, aby byle jakiś random z neta obrażał graczy, a w szczególności mnie - nie tędy droga.

P.S - składasz skargę, a masz ponad 20 wygasłych banów, czy jest to przykład normalnego gracza? Nie sądzę. 

Po pierwsze wszystko bedzie na demku. Po drugie z 2 dni temu prowokowałeś mnie tekstami, że jestem gejem i homosem a jak powiedzialem ci, że napisze na ciebie skarge to zacząłeś mnie szantażować. Po trzecie obraziłeś mnie kilka razy w tej swojej śmiesznej wypowiedzi a jak na admina przystało nie powineneś tego robić. Moim skromnym zdaniem jestes do wyjebania i tyle 

Edit: 20 wygasłych banów ale zobacz za co one są i przede wszystkim wez pod uwage to, że nie gram tydzien na serwerze tak jak ty tylko z 2 lata xdddd

Edytowane przez RudyRydz

5 minut temu, am1zng napisał:

Całość akcji zaczęła rozpoczęła się po tym, jak zwróciłem Ci uwagę z racji twojego słownictwa. Na początku traktowałem to z przymrużeniem oka, no ale ileż można rzucać na prawo i lewo niektórymi epitetami (nie będę ich przytaczał). Następnie ty wielce urażony moją sugestią o zmianę nastawienia, zacząłeś mnie prowokować - z początku miałem to gdzieś, po czym znowu zwróciłem Ci uwagę. Minęło potem kilka map, znowu zaczęły się jakieś prowokacje w moją stronę, głupie teksty  i na końcu prowokacje słowne z graczem o nicku "Messi coś tam". Dostałeś z początku muta na 60 minut - fakt, ale zacząłeś znowu mnie obrażać na czacie, więc miarka się przebrała i nie mam zamiaru akceptować takiego zachowania. Sorry, ale to już jest działanie na szkodę serwera - psujesz mu reputację. 

Powiem Ci tylko tyle, wyjdz w końcu z tego pokoju, przejdz się po mieście, bo chyba Ci się przewody popaliły o tego siedzenia w domu i słoneczko za mocno w główkę pogrzało. A jak masz jakieś problemy z głową, to zapisz się na terapię do najbliższego lekarza jakiego masz w swoim mieście. Nie pozwolę sobie, aby byle jakiś random z neta obrażał graczy, a w szczególności mnie - nie tędy droga.

Moja cierpliwość co do Ciebie się skończyła, nie uważam abym przesadził z tym banem, ba według mnie za całokształt powinieneś sobie odpocząć przynajmniej tydzień (tak dla dobra głowy, bo z nią jest ewidentnie coś nie tak). 

P.S - składasz skargę, a masz ponad 20 wygasłych banów, czy jest to przykład normalnego gracza, który przede wszystkim respektuje regulamin serwera? Nie sądzę. 

Mhhh W teryfikatorze banów jest jasno napisane że jeżeli sytuacja się powtarza możesz dać bana do 12 h więc gdzie tu się powtarza sytuacja ? i dlaczego dałeś mu bana ?

Przechwytywanie.PNG

Z tymi tekstami że jest gejem i homoseksualistą też potwierdzam ponieważ przy tym byłem . Gdzie tu jest sprawiedliwość

Edytowane przez rajek1910

4 minuty temu, RudyRydz napisał:

Po pierwsze wszystko bedzie na demku. Po drugie z 2 dni temu prowokowałeś mnie tekstami, że jestem gejem i homosem a jak powiedzialem ci, że napisze na ciebie skarge to zacząłeś mnie szantażować. Po trzecie obraziłeś mnie kilka razy w tej swojej śmiesznej wypowiedzi a jak na admina przystało nie powineneś tego robić. Moim skromnym zdaniem jestes do wyjebania i tyle 

Edit: 20 wygasłych banów ale zobacz za co one są i przede wszystkim wez pod uwage to, że nie gram tydzien na serwerze tak jak ty tylko z 2 lata xdddd

Prowokowałem? Tylko pytałem (maxymalnie 3 razy aż do teraz), zresztą myślałem, że nie bierzesz tego na serio tylko dla kompletnego żartu. Lepiej powiedz jakimi tekstami rzucałeś, jak się sam określałeś i co do kogo mówiłes. SAM kreowałeś się na taką osobę i nawet nie udawaj, że tak było. 

P.S - Słowo gej jest uznawane za najbardziej neutralne określenie mężczyzny o orientacji homoseksualnej. Cytat z internetu. 

Edytowane przez am1zng
  • Smutne. 2
  • Haha! 1

Teraz, am1zng napisał:

Prowokowałem? Tylko pytałem, zresztą myślałem, że nie bierzesz tego na serio tylko dla kompletnego żartu. Lepiej powiedz jakimi tekstami rzucałeś, jak się sam określałeś i co do kogo mówiłes. SAM kreowałeś się na taką osobę i nawet nie udawaj, że tak było. 

P.S - Słowo gej jest uznawane za najbardziej neutralne określenie mężczyzny o orientacji homoseksualnej. Cytat z internetu. 

ja o sobie moge mówić co chce ale ty nie masz prawa rzucac do mnie tekstow, ktorych sobie nie zycze rozumiesz? 

Edit: ty nie pytałes tylko twierdziłes a jak mnie jeszcze bardziej wkurwisz to zaraz odszukam ta mape i ja podam 

Edytowane przez RudyRydz

15 minut temu, rajek1910 napisał:

Mhhh W teryfikatorze banów jest jasno napisane że jeżeli sytuacja się powtarza możesz dać bana do 12 h więc gdzie tu się powtarza sytuacja ? i dlaczego dałeś mu bana ?

Przechwytywanie.PNG

Z tymi tekstami że jest gejem i homoseksualistą też potwierdzam ponieważ przy tym byłem . Gdzie tu jest sprawiedliwość

O tym homoseksualiście, to bez przesady. Całkowicie z tym gejem się przyznaje, ale ile razy tam go użyłem z 3 razy? Aczkolwiek dalej podtrzymuje zdanie, że to było bardziej żartobliwe. Co innego gdybym go obrażał i oczerniał, ale jak poczuł się urażony to mógł to co najwyżej podkreślić - a nic z tego nie powiedział. 

Co do taryfikatora banów, znam go całkowicie i co z tego? Nie pierwszy raz kogoś wyzwał, obrażał w mojej obecności. To wszystko się skumulowało, a tam jest jasno napisane - ban do 12h. Dostał bana na 6h, czyli zmieściłem się w limicie czasowym w tym taryfikatorze i to powinno wystarczyć. 

P.S - @RudyRydzTy się lepiej przyznaj jakie ty teksty do młodych użytkowników jbk'a używałeś i co mówiłeś dokładnie, a dopiero potem składaj skargi. 

Edytowane przez am1zng
  • Smutne. 1

8 minut temu, am1zng napisał:

O tym homoseksualiście, to bez przesady. Całkowicie z tym gejem się przyznaje, ale ile razy tam go użyłem z 3 razy? Aczkolwiek dalej podtrzymuje zdanie, że to było bardziej żartobliwe. Co innego gdybym go obrażał i oczerniał, ale jak poczuł się urażony to mógł to co najwyżej podkreślić - a nic z tego nie powiedział. 

Co do taryfikatora banów, znam go całkowicie i co z tego? Nie pierwszy raz kogoś wyzwał, obrażał w mojej obecności. To wszystko się skumulowało, a tam jest jasno napisane - ban do 12h. Dostał bana na 6h, czyli zmieściłem się w limicie czasowym w tym taryfikatorze i to powinno wystarczyć. 

P.S - Ty się lepiej przyznaj jakie ty teksty do młodych użytkowników jbk'a używałeś i co mówiłeś dokładnie, a dopiero potem składaj skargi. 

1."Co innego gdybym go obrażał i oczerniał, ale jak poczuł się urażony to mógł to co najwyżej podkreślić - a nic z tego nie powiedział."- Nic nie mówiłem? Chlopie jak ja kilka razy ci powiedziałem, że mnie to uraziło i żebyś mnie przeprosił. Zresztą był przy tym @Tigersclawwięc może to potwiedzić. 

2."Co do taryfikatora banów, znam go całkowicie i co z tego? Nie pierwszy raz kogoś wyzwał, obrażał w mojej obecności" Tak? To proszę podaj mi sytuacje, w których obrażałem innych graczy w twojej obecności. Dlaczego nie dostawałem za to mutów? Farmazoniarzu zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz 

Edytowane przez RudyRydz

Teraz, RudyRydz napisał:

1."Co innego gdybym go obrażał i oczerniał, ale jak poczuł się urażony to mógł to co najwyżej podkreślić - a nic z tego nie powiedział."- Nic nie mówiłem? Chlopie jak ja kilka razy ci powiedziałem, że mnie to uraziło i żebyś mnie przeprosił. Zresztą był przy tym @Tigersclawwięc może to potwiedzić. 

2."Co do taryfikatora banów, znam go całkowicie i co z tego? Nie pierwszy raz kogoś wyzwał, obrażał w mojej obecności" Tak? To proszę podaj mi sytuacje, w których obrażałem innych graczy w twojej obecności. Dlaczego nie dostałem za to mutów? Farmazoniarzu zastanów sie 2 razy zanim coś napiszesz 

1. Dowody? Szukaj tego demka, bo bez tego możesz sobie jedynie rzucać słowa na wiatr.

2. Nie byłem wtedy adminem, ale mam Tutaj większe pole do popisu - gracze. Na pewno znalazły by się osoby, które potwierdziłyby moje zdanie. 

17 minut temu, am1zng napisał:

Prowokowałem? Tylko pytałem (maxymalnie 3 razy aż do teraz), zresztą myślałem, że nie bierzesz tego na serio tylko dla kompletnego żartu. Lepiej powiedz jakimi tekstami rzucałeś, jak się sam określałeś i co do kogo mówiłes. SAM kreowałeś się na taką osobę i nawet nie udawaj, że tak było. 

To ty kurwa lepiej nie myśl bo nie za dobrze ci to wychodzi widze

5 minut temu, am1zng napisał:

1. Dowody? Szukaj tego demka, bo bez tego możesz sobie jedynie rzucać słowa na wiatr.

2. Nie byłem wtedy adminem, ale mam Tutaj większe pole do popisu - gracze. Na pewno znalazły by się osoby, które potwierdziłyby moje zdanie. 

Podałem dowody. Tiger może to potwierdzić, bo nawet się udzielał w tej rozmowie. Jak uda mi sie znależć to demko to też je podam :D 

Demko z mapy:

Spoiler

04:07 - ej amazing chcesz się parzyć?
04:11 - ej amazing chcesz się parzyć?
04:30 - ej amazing jak to jest że chłop, który obraża graczy od i wyzywa graczy od gejów i homoskksualistów dostaje admina
04:50 - nawet jak sie zachowuje jak gej to nie znaczy że ktoś może mnie wyzywać od gejów, ja sam mogę to mówić - ale nikt inny tego nie może, bo się wtedy czuję urażony, bo ja to robie dla beki, a że masz 11 lat i tego nie rozumiesz [..] ale **uj mnie to ochodzi że denerwuje
05:40 - a chcesz się napie*dalać ?
05:45 - ta k*rwa, a masz chociaż skończone 12 lat?
05:50 - ta? to cię nie poskładam na liścia mówisz

[SourceComms++] [Ninja] am1zng: Wyciszono [ORC] ArcZi na 60 minut (powód: Prowokowanie).

Wycinek z logów:

Spoiler

L 08/16/2020 - 21:02:26: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: ty kur*o
L 08/16/2020 - 21:02:27: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: j**ana
L 08/16/2020 - 21:02:32: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: amazing
L 08/16/2020 - 21:02:34: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: masz skarge
L 08/16/2020 - 21:02:37: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: normalnie z nim rozmawialem
L 08/16/2020 - 21:02:39: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: p**do jeb**na
L 08/16/2020 - 21:02:45: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi:  we lbiue ci sie popierd***lo
L 08/16/2020 - 21:02:46: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: cw*lu
L 08/16/2020 - 21:02:47: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: je**ny
L 08/16/2020 - 21:02:48: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: ku**op
L 08/16/2020 - 21:02:52: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: s**ato
L 08/16/2020 - 21:02:53: Chat         | (STEAM_1:0:181674364)[ORC] ArcZi: roz**bana

W moim odczuciu kara została nałożona prawidłowo i nie mam większych zastrzeżeń do pracy admina na serwerze, każdemu zwracał uwagę na temat ewentualnych kar na oraz ich ewentualnych konsekwencji.
Dostawałeś kary za brak kultury oraz wyzywanie [25 banów za to] oraz 23 muty/gagi. W twoim zachowaniu dalej nie ma poprawy więc możesz wkrótce dostać perm muta/gaga więc polecałbym się zastosować do regulaminu w najbliższym czasie i zaprzestania w sprawie łamania go w ten sposób.

Sprawa admina dla @ SK4N3Rgdyż to on jest Major adminem serwera i to od niego zależy jest ostateczny werdykt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności