H3AD Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Link do steam: id/h3adzik Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/am1zng/ Nick oskarżonego: am1zng Opis sytuacji: Ale jaja typ mi dał ctbana na 1h za to że zabijałem graczy co bili secreta XDDD (Nie zabijałem graczy co stali przy secrecie - tylko tych co go bili) Dodatkowo ich respi ja mu pisze na czacie ze bili secreta (nie chciałem robić zadymy uzywając mikrofonu) do niego jak do ściany, nic nie wie, a wierzy jakiemus tigerowi co pieprzy glupoty i mu liże d***... Serwer: JB Dowody: jb_buyukisyan_v1_fix runda 2:3 16 sierpnia 20:05 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
am1zng Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Poczekajmy na demko z tej mapy. Na moje strzelałeś do graczy bezpodstawnie, którzy stali na początku celi - zabiłeś przynajmniej jedną w jednej rundzie, jak i jedną w drugiej rundzie. Uznałem, że masz zamiar zrobić więcej FK. Jeżeli jednak okaże się, że strzelałeś do graczy z secreta, to przyznam się że błąd leży po mojej stronie. Proszę nie sugerować się powodem bana, gdyż nadawałem pierwszy raz przy użyciu 'nadaj powód' i nie wiem czemu, ale tak się po prostu wpisało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tigersclaw22 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zacznijmy od tego że przysrałem sie nie dlatego że zabijałeś tych co stali przy secrecie bądź go bili tylko dlatego że zacząłeś strzelać do moee który nic nie zrobił. Nie liże d*** Am1zng tylko go bronie, bo jest nowym adminem i dopiero sie uczy a skoro jest tu takie community i jakis H3ad ma sapy do początkującego admina to nie wiem czy to motywuje innych do zostania adminem. Postaw sie w jego sytuacji, prosze bardzo idź na admina i zobaczymy czy w 1 tygodniu będzie Ci łatwo . Każdy popełnia błędy tymbardziej w nowej pracy, ale zawsze znajdzie sie ktoś kto zdemotywuje go totalnie swoim gadaniem. 1 2 SPAM, nic nowego nie wnosisz do tematu Przeczytaj regulamin forum i stosuj się do niego. Przez SK4N3R, 16 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 @H3ADnie robił żadnych FK --> zabijał osoby, które biły secreta (w tym również Moee) Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi