rajek1908 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tetsuya_kurokoas Nick oskarżonego: Tetsuya Opis sytuacji: Tetsuya daje mi ctbana za blokowanie kolejki mimo to że mówiłem mu cały czas że wyjdę odrazu po freedayu Serwer: JB Dowody: jb_obama koło 20:50 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Prosiłem Cię wyjście na FD, ponieważ od tego jest ten FD przed rundami prawidłowymi. Ty się tłumaczyłeś, że nie musisz, dałem Ci czas na opuszczenie ct, nie zrobiłeś tego, więc dostałeś ctbana na 1.5h. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Powiedziałem że nie muszę wychodzić w formie żartu, lecz odrazu ci mówiłem że wyjdę jeszcze w tej samej rundzie gdy był freeday 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi